ZETApress

hírportál

Mindent eldöntő hétvége a tv2-n

Nagymenők a tv2-nJövő héten fináléjához érkezik a tavasz két meghatározó szuperprodukciója, győzteseket avat a tv2! Június 4-én szombaton kiderül, hogy ki lesz a legmenőbb a Kismenők közül, június 5-én vasárnap pedig az, melyik páros nyeri el leginkább a nézők tetszését A Nagy Duettben ? tudatták sajtósaik.

Óriási sztárparádéval készül a tv2 a döntők a hétvégéjére. Június 4-én szombaton a Kismenőkben, másnap június 5-én vasárnap A Nagy Duettben kiderül, kik a nézők abszolút kedvencei. A Kismenők fináléjára két hétig gyakorolnak a kis tehetségek. Ezúttal két-két produkcióval készülnek a gyerekek: egy szóló előadással, és példaképeikkel közösen is bemutatkoznak a szuperprodukció következő, évadzáró adásában.

Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány a Rising Star felfedezettjével, Freddie-vel áll színpadra, aki sikerdalát, a Pioneert fogja énekelni, miközben a kislány káprázatos mutatványokkal szórakoztatja a közönséget. Az Üzenet lánycsapat a döntőn is egy komoly témát dolgoz fel: a családon belüli erőszakot. Kállay Saunders András: Running című dala már az Eurovíziós Fesztiválon is óriási sikert aratott, koreográfiájuk minden bizonnyal ezúttal is gondolkodásra készteti majd a közönséget.

Szabó Bence a musicalvilág egyik legnagyobb sztárjával, Feke Pállal énekel duettet, a Fényév távolság című dalt adják elő a Padlásból. Szlavkovszki Zsolt a legendás Pécsi Sasok két tagjával lép színpadra: Szentgyörgyi Rómeó és Katus Attila világbajnok aerobik versenyzők működnek majd közre a látványos koreográfiájában. Dolák-Saly Róbert, a L’art pour l’art Társulat alapító tagja verses kötetéből ad elő részletet a műsor egyik nagy felfedezettjével, Qian Zita Jiafanggal, míg a döntő egyik legkülönlegesebb koprodukciójának ígérkezik Balogh Somáé, aki a zongora-virtuóz Havasi Balázzsal lép fel. A hajdúböszörményi fiút Kiss Endi, a Hooligans dobosa is segíti a felkészülésben.

Június 5-én vasárnap az elmúlt hetekben színpadra állt tizenkét sztárpárból a négy legjobb immár 3-3 produkcióval készül, és végre kiderül, melyik kettős nyeri A Nagy Duettet. A döntőbe jutott négy páros két új dalt kap a vasárnapi elődöntőben, és egyet rabolhatnak egymástól a korábbi dalaik közül. A Nagy rablás május 31-én kedden lesz, melyet a nézők A Nagy Duett Facebook oldalán követhetnek élőben. A tévénézők mindkét élő adásra az ingyenes tv2 Live applikáción keresztül szavazhatnak, ahol exkluzív tartalmakat olvashatnak a Kismenőkről és A Nagy Duettről is. Június 4-én szombaton Kismenők-döntő, június 5-én vasárnap A Nagy Duett ma esti elődöntőt követő döntője lesz a tv2 műsorán!

Szóljon hozzá!