ZETApress

hírportál

Őszi retró

Vissza a nyolcvanas évekhez! Ismét beköszöntött az ősz? Egy új szezon pedig nem kezdődhet el az Aréna Plaza immár hagyományosnak mondható stílusteremtő divatbemutatói nélkül!

A nemzetközi divatdiktátorok a nyolcvanas évek elemeire építettek, mikor megálmodták az idei őszi trendeket, ennek szellemében a korszak gigantikus válltömései, szegecselt kesztyűi és elasztikus nadrágjai köszönnek vissza a kifutókon.

Október második és harmadik hétvégéjén a hazai közönség is ízelítőt kaphat a nemzetközi divatújdonságokból: az Aréna Plaza egy időutazásra invitálja látogatóit, melynek során a hangsúlyos 80-as évek mellett megtekinthetik az elmúlt évtizedek összes meghatározó elemét: a 40-es évek pilóta szerkóira hajazó modelljeitől az etno stíluson át az elegáns öltözetig. A bemutatót egy elképesztő kiegészítő kavalkád teszi még különlegesebbé: idén ugyanis a bőr vagy szegecselt kesztyűk akár könyök fölött is végződhetnek, a csizmák combközépig is érhetnek, és továbbra is hódít az extrém méretű napszemüveg és a katonai stílusú sapka.

Frissítsd fel ruhatárad az Aréna Plazában!

Az idei őszi-téli divat a színekről szól. A trendeket a nyolcvanas évek irányzatai inspirálták, szinte mindenhol ez a korszak köszön vissza: a filmekben, a zenében, a klipekben, így találkozhatunk a diszkóval és az élénk neonszínekkel, a gothic-punkos extravagáns, fekete öltözékekkel, visszatérnek a break és a hip-hop laza szerelései, és természetesen meghatározó eleme az idei trendnek a váll- és derékhangsúlyos szabás, az óriási válltömésekkel. Idén annak sem kell letörnie, akitől távolabb állnak a neon színek: feketével, pirossal továbbra sem lehet melléfogni, a lényeg, hogy a szín erős legyen ? foglalja össze az idei őszi szezonra vonatkozó stílusjegyeket a divatbemutató stylistje, Lakatos Márk.

A legfrissebb utcai viseletek mellett az elegáns ruhakölteményeket és fehérnemű kollekciókat is felvonultató show-t ezúttal is Lukács Gabi rendezi, a kollekciók összeállításáról pedig Lakatos Márk stylist gondoskodik. A felejthetetlen látványt a már jól ismert tánckar, köztük Karsai Zita és Szabó Tamás garantálja, a ruhákat pedig a világ legrangosabb kifutóit megjárt modellek mutatják majd be.

Ha a látogatókat valami különösen megfogja egy bemutatón, akkor érdemes kihasználni a bemutatók szüneteiben a Happy Hour akciót, aminek keretein belül minden divat-show után egy órán keresztül egyes boltokban kedvezményekkel, akciókkal várják a látogatókat.

Szóljon hozzá!