ZETApress

hírportál

Őrült electro party a 2. napon

A CrossSound keresztény fesztivál második estéje egy klasszikus értelemben vett, valódi, őrült techno party-vá vált. ? Egy party, egy dicsőítés, egy gyönyörű felfordulás ? fogalmazott a Jesus Loves Electro zenekar egy korábbi interjúban. Több ezer kéz a levegőben, vízipuska a színpadról, őrjöngő tombolás tiszta fókusszal.

A szabadság új arcáról mutatta meg magát. Az ezernél több résztvevő bizonyságot tett, hogy Jézus határozottan szereti az elektronikus zenét! ? tudatta Bérczes Anna. A mai záró nap két fő fellépője a 2012-es The Voice című tehetségkutató műsorból jól ismert Henderson Dávid és a Bellarive (USA). Henderson Dávid zenei sokoldalúságával az első pillanattól megfogta a Voice zsűritagjait és a közönséget. Dávid azzal a céllal ment, hogy tehetségét mellett megmutassa értékrendjét is. Tisztasága, ártatlansága miatt felfigyeltek rá mind a fiatalabb, mind az idősebb nézők.

Az amerikai Bellarive csinálja a záróbulit, akik Európában először itt mutatják be az új albumukat. A zenekar hiszi, hogy Lélek és hang között gyönyörű kapcsolat áll fenn, és ezt a kötődést a dicsőítésen keresztül egyénileg és közösségben is kifejezik. A tagok azt vallják, hogy zene nem csupán szórakozás, hanem minden egyes dallamon keresztül Jézus szeretetét tapasztalják meg. Melissa Mage, a Bellarive tagja úgy fogalmaz: Az az imádságunk, hogy kapocs lehessünk a Teremtő és az Ő teremtése között, és hogy a középpontban mindig az Ő dicsősége lehessen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AE3J25gdo-E[/youtube]

Szóljon hozzá!