ZETApress

hírportál

Dominique Dominikért

Várkonyi Attila ? Dj DominiqueVárkonyi Attila, alias Dj Dominique ismételten egy nemes gesztussal szeretne sok mosolyt és boldogságot varázsolni egy beteg kisgyermek életébe. Horváth Dominiknak többször kiújult, súlyos agydaganata van, és a szülei ezért a ?bakancslistája? alapján szeretné széppé varázsolni az utolsó nyarát. Dominik nagy vágya, hogy láthassa a párizsi Disneyland-et. Ebben szeretne segíteni nekik Attila.

Attila és barátai a vasárnapi rendezvény bevételét a kis Dominiknek ajánlják fel az útiköltségre, a belépődíjakra, költőpénzre és mindenre, amire szüksége van. Nem hagyományos belépőjegy lesz, hanem ?támogatói jegyeket? lehet vásárolni ötszáz, ezer, kétezer, ötezer és tízezer forintértékben, hogy mindenki a saját döntése és lehetőségei szerint tudjon segíteni. Fogadják szeretettel meghívását abba a különleges Dj Dominique-buliba, ami most vasárnap lesz a Morrison’s 2 Klubban (Budapest V. Szent István körút 11.)! ? kérte Böröck Anita.

Attila rengeteg barátja csatlakozott már a kezdeményezéshez, ők biztosan ott lesznek július 6-án, vasárnap, hogy együtt segíthessünk: Fenyő Miklós, a Dolly Roll, Bródy János, a Republic zenekar, Dobrády Ákos, Galambos Dorina, Kiki, Zoltán Erika, Bárány Attila, Andro, DJ Sterbinszky, a New Level Empire, Metzker Viktória, Rácz Gergő, Zséda, Nagy Adri és még nagyon sokan mások, a lista pedig egyre csak bővül! Minden további részlet megtalálható az esemény Facebook-oldalán.

A másik apropója a rendezvénynek Attila 50. születésnapja, amit szintén ezen a bulin szeretne megünnepelni barátok és ismerősök között, úgy, hogy közben még segíteni is tud. Neki ez most nagyon fontos, így reméljük, hogy a vendégeink között minél több olvasónkat és kísérőiket, barátaikat is köszönthetjük! Addig is a kimerítő munka mellett kellemes nyári napokat, önfeledt kikapcsolódást kívánunk! ? fejeződik be Anita meghívása.

Szóljon hozzá!