ZETApress

hírportál

Tehetségeket keres a Heineken

HeinekenA sörmárka bizonyítja, mindenki legendás valamiben. A Heineken legújabb reklámfilmjében számos elképesztő tehetséget láthatunk, hiszen a márka bizonyítani szeretné, hogy rengeteg olyan ember jár közöttünk, aki legendás valamiben ? láttuk tegnap este a Kazinczy utcai Mika Tivadar Mulatóban.

Zseniális énekesek, táncosok mellett a sörmárka szerint figyelemre méltó az is, aki például furcsa tárgyakkal képes kinyitni egy üveget, esetleg folyékonyan beszél madárul, vagy istenien limbózik. A Heineken most fogyasztói között keresi a legújabb legendákat, a Facebookon induló játékában.

A Legendák Harca alkalmazás segítségével bárki bizonyíthatja, hogy különleges tehetség birtokában van. A játék 5 kategóriájának bármelyikére lehet jelentkezni április 4. és április 20. között, így kategóriák a következők: Szemöldöktánc, Extrém sörnyitás, Madárcsalogatás, Sörcsusza és a Limbó. A következő néhány hét alatt legendák tömkelegével ismerkedhetünk meg a Heineken Facebook-oldalán, a legjobbak pedig egy látványos döntőben mérkőzhetnek majd meg. A Legendák Harcának kategórianyertesei számos ajándékkal gazdagodnak majd.

Annak érdekében, hogy minél többen felismerjék legendás oldalukat, a márka egy videóval ösztönzi az embereket. Hazánk néhány ismertebb arca is részt vesz a Heineken kezdeményezésében, játékra buzdítva minden érdeklődőt. A hazai hírességekkel készült videóból kitűnik, hogy ők is különleges, már-már legendás képességek birtokában vannak. Hihetetlennek tűnik, hogy Szabó Győző 20 másodperc alatt fest meg egy képet, vagy, hogy Varga Viktor lábával a nyakában zongorázik, hogy Müller Attila fejjel lefelé is tud szaxofonozni, vagy Puskás Peti úgy dekázik, hogy közben selfie-t készít, esetleg az, hogy Sena Dagadu gyöngyökkel varázsol?! Aki nem hiszi, járjon utána!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JkKhlO8u7BM[/youtube]

A celebek mondatai a produkciójukról

A főiskolán grafikusként végeztem, és utána még évekig ebből éltem. Emlékszem, hónapokon át napközben a Balatonnál készítettem schnellportrékat a turistákról, este pedig szórakoztam. Ma már aktívan nem dolgozom a szakmában, de hobbiként megmaradt, ezért is választottam a videóhoz a festést ? mondta Szabó Győző.

Annak idején még a Testnevelési Egyetemen a barátaimmal léptem fel fejjel lefelé szaxofonozva. Baromi jól sikerült, azóta a TF-es barátaim is folyton a denevéres szaxofonost emlegetik ? mondta Müller Attila, aki nagyon büszke Magyarországon egyedülálló, legendás tehetségére.

A gimnáziumban igazolt futballista voltam, és szerettem volna megvillantani ezt a kepésségemet a videóban. Ehhez pedig gondoltuk, ha mar sokat szelfizek, mi lenne, ha még beletennénk ezt a néha már túlzásba vitt szokásomat is ? mondta Puskás Peti.

Gyerekkorom óta ékszerezek, hisz édesanyám ékszerkészítő és rengeteg alapanyag van mindig nála. Kikapcsol, de nem úgy, mint a jóga mert gondolkodni kell az összeállításon, kompozíción, az összhatáson. Leginkább fülbevalókat szeretek készíteni, de mint látjátok, a gyöngyből készült álszakáll is megy ? mondta Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője.

A jóga és a zongorázás nekem a test és a lélek harmóniáját jelenti. Ha valaki képes ezt egyszerre prezentálni, annak hosszú, egészséges és boldog élete lehet. Egyébként úgy jöttem rá, hogy a nyakamban a lábammal is tudok zongorázni, hogy dalszerzés közben egyszer viszketett a tarkóm, s mivel nem akartam abbahagyni a dallamot, ezért úgy gondoltam, megvakarom a lábammal. Azóta ez lett az én legendás tehetségem ? mondta Varga Viktor.

A legendás tehetségek jelentkezését a Szemöldöktánc, az Extrém sörnyitás, a Madárcsalogatás, a Sörcsusza és a Limbó kategóriák valamelyikében, április 20-án, vasárnapig várják a Heineken Facebook-oldalán.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sörünnep Sopronban | ZETApress
  2. A Heineken legendái | ZETApress

Szóljon hozzá!