ZETApress

hírportál

Popfesztivál Gyermekmentővel

Jótékonysági színházi est és a Mercedes-Benz online gyűjtése is segíti a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját. Az NGYSZ a hagyományoknak megfelelően tegnap ismét megtartotta jótékonysági estjét a Vígszínházban, ahol Déry-Presser-Adamis-Pós: Popfesztivál 40 című egyfelvonásos zenés darabját mutatták be.

Az előadás után Edvi Péter, az NGYSZ elnöke jelképesen átvette a Segíts egy mosollyal! kampány során gyűjtött több mint 6,5 millió forintos támogatást Ingo Fröhlichtől, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatójától ? tudtuk meg Pethő Zsófitól. Gordon Eszter fotóin az autó, valamint Edvi Péter elnök, Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Kft. ügyvezető igazgatója, Mosonyi Ágnes, az NGYSZ szponzor menedzsere és Kuncze Gábor, az NGYSZ alelnöke látható.

A jótékonysági előadás nézői a 25 ezer forintos jegyek megvásárlásával a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Ezt egészíti ki a Mercedes-Benz kampányából befolyt több mint 6,5 millió forintos támogatás, melynek jelképes átadására az előadás után került sor. A csillagos márka modelljeinek hazai forgalmazója idén áprilisban indított innovatív támogatás-gyűjtést, amely során több mint 60 vállalat és számos magánszemély vásárolt felületet az első, kizárólag Kecskeméten készülő Mercedes-Benz CLA személygépkocsi karosszériáján.

A támogatási összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat rászoruló gyerekek vizsgálatára, kezelésére és fejlesztésére fordítja, elsősorban a Szolgálat saját gyermek szakorvosi rendelőjében és fóti Lovasterápiás és Oktató Központjában. A támogatók fotóival és vállalati logóival díszített Mercedes CLA 2014-től a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban lesz kiállítva, ahol a nyilvános gyárlátogatás résztvevői is láthatják majd.

Szóljon hozzá!