ZETApress

hírportál

Mindjárt felépül A Fal!

Roger WatersMár csak egy nap és Budapesten köszönthetjük Roger Waters-t és csapatát, A Fal produkcióját. A két hete beharangozott előadás holnap este pontosan elkezdődik, Roger Waters 20:15-kor színpadra lép, így kérjük, hogy időben érkezzenek meg a stadionhoz, elegendő időt hagyva a bejutásra és a pontos helyük megtalálásra a stadionon belül! ? tudtuk meg Márkus Évától.

Az előadás két 60 perces részből áll, közben egy 25 perces szünettel. Az előadás várhatóan 22:40-kor fejeződik be. Kérjük, hogy lehetőség szerint a tömegközlekedési eszközöket vegyék igénybe a stadion megközelítéséhez. Parkolóhelyek korlátozott számban az Aréna mélygarázsában, illetve a Felvonulási térnél találhatók. Kérjük, hogy a parkolásnál tartsák be a helyszínre vonatkozó megállási és várakozási szabályokat, a lakók közlekedését semmiképpen ne akadályozzák!

A helyszínen is kaphatók lesznek még belépők, a Népstadion Dózsa György úti oldalán található jegypénztárakban. A stadionba nem lehet bevinni palackot, üveget, profi fényképezőgépet, videó-kamerát és esernyőt. Ezeket belépéskor ellenőrizni fogják. Az előadás esős idő esetén is meg lesz tartva, kérjük, hogy ebben az esetben ne esernyőt hozzanak magukkal, hanem esőkabátot!

A kerekesszékes jeggyel rendelkező nézők és kísérőik számára az emelvény a küzdőtéren kerül kialakításra, odajutásukat a maratoni kapunál tartózkodó biztonsági kollégák is segítik majd. Az SOS Gyermekfalu Alapítvány 15 pártfogoltja az 5. számban, a híres Another Brick In The Wall című dalban lép színpadra fél 9 körül. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk az augusztus 25-i Roger Waters ? The Wall előadáshoz a Puskás Ferenc Stadionban!

Szóljon hozzá!