ZETApress

hírportál

Képernyőn a Nagy Duett

Radics Gigi és Tóth Vera is fellép A Nagy Duettben! Vasárnap végre eldördül a startpisztoly, kezdetét veszi a kilenc héten át felhőtlen szórakozást ígérő műsor a Supertv2 nézőinek. A tíz sztárpáros mellett az első adás különleges vendégei Tóth Vera és Radics Gigi lesznek, akik Whitney Houstonnak állítanak emléket ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A Nagy Duett kulisszái mögött hetek óta lázas munka folyik. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket válogatták ki, éjt nappallá téve együtt énekelnek, táncpróbákon csiszolják mozgásukat, ruhapróbákon és fotózásokon vesznek részt. A tíz sztárpár mellett a műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, a zsűritagok: Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibi is ráhangolódtak a műsorra, a színpad és a stáb készen áll. Minden adott ahhoz, hogy vasárnap este A Nagy Duett a képernyők elé szögezze a nézőket. Az első élő adást holnap 19:30-kor láthatják a Supertv2 nézői.

Mint ahogy az előző szériában, így idén is minden adásban sztárvendégek színesítik az estét. Az első élő show-ban Magyarország talán két legszebb hangú fiatal énekesnője, a Megasztár első és hatodik szériájának győztesei: Tóth Vera és Radics Gigi lépnek fel és tisztelegnek Whitney Houston emléke előtt egy gyönyörű dalválogatással. Mint két hete megírtuk, A Nagy Duett holnap indul a Supertv2-n. A párok: Bangó Margit ? Lakatos Márk, Csézy ? Gesztesi Károly, Détár Enikő ? Kovács Lázár, Gáspár Laci ? Erdélyi Mónika, Király Linda ? Szabó Győző, Kökény Attila ? Cseke Katinka, Pataky Attila ? Görög Zita, Szandi ? Zsidró Tamás, Szinetár Dóra ? Dopeman, Szulák Andrea ? Papp Gergő. A zsűri: Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibi. A műsorvezetők: Liptai Clau és Tilla Tilla.

Szóljon hozzá!