ZETApress

hírportál

Művészek a tisztaságért

Az FKF segítette a tv2 szemétszedési akcióját. A Vígszínház művészei és egy általános iskola diákjai mellett a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. nyújtott segítséget idén is a tv2 Napló csapatának szemétszedési akciójában. A hatodik alkalommal megrendezett szemétgyűjtésre idén a X. kerületi Ezüstfa utcát és környékét választották ki a környezetükre kényes sztárok.

Mintegy 90 köbméter kommunális szemetet gyűjtöttek össze a Napló által meghirdetett szemétszedési akció keretében a tv2 sztárjai és a hatodik alkalommal megrendezett akcióhoz csatlakozó lelkes önkéntesek: a kerület általános iskolásai és az FKF Zrt.

A tv2-t, az FKF Zrt-t és az általános iskolásokat tegnap Eszenyi Enikő, Hegedűs D. Géza, Papp Vera és Reviczky Gábor segítette az olykor szélmalomharcnak tűnő munkában. Az összegyűjtött szemét között akadt bútor, betondarab, de még sírkő is. A kis csapat a csomagolási hulladékot szelektíven gyűjtötte, amiből figyelemreméltó mennyiségű, mintegy 15 köbméter a papír hulladék.

Mindig szívesen vesszük a tv2 Naplóhoz hasonló kezdeményezéseket és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen gondolják azt, hogy környezetünket csak együtt tehetjük szebbé, élhetőbbé ? mondta el Horti Zsófia, az FKF Zrt. szóvivője.

Szóljon hozzá!