ZETApress

hírportál

Az év celebrity golfrendezvénye

Június 5-én, pénteken 17 órakor a gödi Pólus Palace Golf and Country Clubban, a Kádár utca 49-ben az év celebrity golfrendezvényére kerül sor. Másnap a budapesti SYMA Csarnok ad otthont az Amerikai autó kiállítás és tuning show-nak, ahol este a világhírű rapper, Xzibit ad élő koncertet. Előtte a golfpályán is kipróbálja tudását, ahol magyar hírességekkel fog golfozni ? tudtuk meg Horváth Dávidtól.

Előzetesen jelezte érkezését Xzibit társaságában több szintén világhírű amerikai DJ, a magyarok közül DJ Nadir és DJ Zefil, Kiss Ádám a Showder Klubból, aki az Amerikai autó kiállításnak és tuning show lesz a moderátora. Kocsis Réka kilencszeres magyar golfbajnok (aki mindenkit megtanít a golfjáték alapjaira), Gesztesi Károly színművész, Rácz Zsuzsanna (Rise FM rádió), Kis Hegedűs Réka barátjával, Balogh Gábor öttusa világbajnokkal jön.

Kustánczi Linda Liát szintén a Hal a tortán című sorozatban láttuk legutóbb, Béres Anett Joskóval érkezik (Bridge együttes), várhatóan jön Hargitai Bea (Senorita Szöszi), Dukai Regina és Szorcsik Viktória (10!), meglepetésvendégek társaságában. Az egyeztetések hatására úgynevezett csapatversenyt (texas scramble játékforma) rendeznek a hazai hírességekkel karöltve, mert így mindenki jól szórakozik, mindenkinek van győzelmi esélye, a meghívottak hazánk legexkluzívabb 18 lyukú golfpályáját, a Pólus Palace Golf and Country Club-ot fogják kipróbálni.

Alvin Nathaniel Joiner egy nyugati parti rapper, közismert nevén Xzibit, Detroit-ban született és ott is élt kilenc éves koráig. Kilenc éves korában az apjához került, ahol 1 évvel később elkezdett rímeket írni, és rendszeresen rádiót hallgatni. Még fiatal korában elköltözött a mostoha anyjával és az apjával Új-Mexikó-ba. Ott 14 évesen folyamatos bajba kerülése miatt elszökött otthonról. Xzibit 17 éves korában egy Kaliforniai látogatás után kezdte el zenei karrierjét. 1996-ban elkészítette első debütáló albumát At the Speed of Life néven.

Az első klipesített dal a Paparazzi volt. 1998-ban kiadta második nagylemezét 40 Dayz & 40 Nightz néven. Ezután dolgozott együtt Snoop Dogg-al, Dr. Dre-vel, és a Kurupt-al. 2000 decemberében kiadta 3. nagylemezét Restless néven. Ezen olyan közismert dalok voltak, mint az X, Get Your Walk On, Front 2 Back, és a Loud & Clear. Igazi áttörés volt a karrierjében hisz Platina-lemez lett belőle. 2002-ben X kiadta negyedik albumát Man Vs. Machine néven, valamint Eminemmel és Kim Basingerrel együtt szerepelt a 8 mérföld című filmben. Ezen a lemezén sok műfajt kevert.

2004-ben volt az egyik legnagyobb fordulópont, amikor az MTV elindította egyik leghíresebb műsorát a Pimp My Ride-ot. Ebben a műsorban ő volt a műsorvezető. Xzibit ráadásul az ismertségét kihasználva kiadta ötödik nagylemezét Weapons of Mass Destruction néven. Ezen a lemezen hallható a Klack, és a Need For Speed Underground 2-ben is hallható Lax. További híresebb dalok: Judgment Day, Scent Of A Woman, Cold World.

2005-ben X a tapasztalatait inkább a színészkedésben kamatoztatta, például ő játszotta xXx 2: A következő fokozat egyik szerepét, Zeke-t a fegyverkereskedőt (Lee Tamahori rendezte, Willem Daffoe, Samuel L Jackson és Ice Cube társaságában szerepel), és volt szerepe a Kisiklottak című filmben, Jennifer Aniston és Clive Owen társaságában. 2006. talán a legsűrűbb éve volt a rappernek hisz szerepelt az Erőpróba című filmben (Dwayne The Rock Johnson-nal), a PiROSSZká-ban Chief Grizzly-nek kölcsönözte hangját. De nem csak filmekben szólalt meg hanem a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay nevű FPS-ben is hallhatjuk.

Aki inkább a zenéjét szerette volna hallgatni, az sem csalódott, mert Full Circle nevű hatodik nagylemeze is megjelent az év vége felé, immár a Koch Records gondozásában. Xzibit-nek volt vendégszereplése az Amerikai helyszínelő sorozatban a CSI: Miami-ban. Xzibit az Adult Swim csatorna Pimp My Ride paródiájában a The Boondocks-is feltűnt. X, Rev Run-al, Nate Dogg-al, B-Real-el és Jermaine Dupri-val szerepelt a The Weakest Link műsorban. 2007-ben egy világkörüli koncertturnéra ment The Back II Basics World Tour 2007 néven.

A koncertsorozat érintette sorrendben: Brüsszelt, Párizst, Kölnt, Zürichet, a koppenhágai Vega szórakoztató helyet, Hamburgot, Amszterdamot, Oslot, Stockholmot, Malmőt, Berlint, Münchent, Luxemburgot, Londont, Glasgowt, Dublint, Új-Zélandot, Aucklandet, Sydney-t, Brisbane-t, Perth-et, Melbourne-t, Adelaide-et. 2008-ban újra láthatta az egész világ a világsikerű X-akták filmsorozat második mozifilmjében (Hinni akarok), ahol az egyik főszerepet, Manheim ügynök szerepét alakítja. Jelenleg öt filmet is forgat: a Pinkville című filmben (Oliver Stone rendezi) Bruce Willis-szel játssza a főszerepet, a Bad Lietenant című filmben Nicolas Cage, Val Kilmer és Eva Mendes társaságában szerepel, ez a két film óriási dobásnak ígérkezik, valamint rövidesen a mozikba kerül az American Violet, az American Inquisition és a Fencewalker című film is.

A golfklub Budapest legközelebbi és legexkluzívabb golfcentruma, mindössze 20 percre a belvárostól. A golf lehet életforma vagy akár az üzletkötés része. Egyes cégek többnapos tréningjeiket is szívesen összekapcsolják a golfoktatással, mert úgy tartják, hogy ha valakivel üzletet akarsz kötni, előbb menj el vele golfozni. Néhány órányi játék alatt ugyanis fény derül a jellemvonásaira, mivel a golf sport rendkívül szigorú játékszabályokkal rendelkezik (fair sport) és a játékos (várható üzletfél) fairsége lemérhető a közös játék során. Vannak, akik konkrétan golfozás céljából utaznak, illetve vannak, akik üzleti útjuk, konferencia vagy egyéb rendezvény részeként iktatják be a golfot. Mindemellett a golf egy egyedülálló rekreációs lehetőség is, hisz a játék egy szép és nyugodt természeti környezetben teljes kikapcsolódást jelent.

A PólusPalace Thermal Golf Club Hotel Budapestről leggyorsabban a városból kivezető M3-as autópályáról, majd az M2 gyorsforgalmi útról, illetve a Váci útról közelíthető meg. Az M3-as felől érkezve: a várost elhagyva kanyarodjon a Shell kút (Metro) után jobbra, Hont-Vác irányába a 2/B jelzésű útra. 2,7 km megtétele után újra jobbra, ismét Hont-Vác felé hajtson le az M2 gyorsforgalmi útra. Az M2 autóút gödi lehajtójánál hajtson le jobbra, a következő kereszteződésnél is jobbra, majd Göd Újtelepen haladjon át.

Az Újtelepet követő elágazásnál jobbra tartva 2,6 km megtételével éri el a Golf-gyakorlópályát, ahol kanyarodjon balra. Innen már egyenesen jut el Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel főbejáratához. A Váci út felől érkezve: Hont-Vác irányába haladjon a 2/B úton tovább és 3,5 km után forduljon az M2 gyorsforgalmi útra Hont-Vác irányába. Ezután kövesse az előbbiekben megadott útvonalat! Bővebbet a 06-20-337-3953 mobilszámon tudhatunk meg.

Szóljon hozzá!