ZETApress

hírportál

Megvan már a 12 döntős!

Tegnap este a szombaton megismert hat továbbjutó mellé kialakult az X?Faktor 2012 első élő adásának teljes mezőnye. Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X?Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

Keresztes Ildikó az idén a 28 év felettiek kategóriáját kapta. A döntésben, hogy ki jusson tovább a Mentorok Házából az élő show-ba, Fehér Balázs, a Carbonfools együttes frontembere segített neki. Egy szentendrei házban fogadták az énekeseket. ? Nekem kiegyensúlyozott, magabiztos énekesekre van szükségem! ? mondta Ildikó, majd nyilvánosságra hozta a döntését. Lass Bea (29), Kovács László Stone (52) és Zámbó Krisztián (32) jutott be ebből a kategóriából a legjobb 12 produkció közé.

Nagy Feró Molnár Tamással, az Anti Fitness Club énekesével, több, egykori X?Faktor felfedezett dalának szövegírójával a budapesti Buddha Barban igyekezett a legjobb megoldást választani. A csapatok között az idén minden eddiginél erősebb volt a mezőny. ? Olyan csapatokra vágyom és olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, amelyek minden alkalommal meg tudnak lepni ? vallotta be Nagy Feró, majd elmondta, hogy a P.J.Z. fiúduót (Csonka Tamás, Csikja Richárd), valamint a mentorok által kreált Like lánytriót (Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita) és a Spirit vegyes hármast (Lőkös Kinga, Galambos Péter, Kelemen Örs) viszi magával az élő show-kba. Október 13-án 19:30-kor már a legjobb 12 produkciót láthatjuk az első élő show-ban az RTL Klub Stúdiójából.

Az első három helyezett közé családi háttere és mentor-anyja rámenőssége miatt Zámbó Krisztiánt várom, míg a csapatok az eddigi gyakorlatnak megfelelően bizonyára jóval előbb kiesnek. A fődíjként egy évig folyósított egymillió forintos havi fizetést, a luxuslakást és az álomautót amúgy is nehéz lenne a két-három csapattagnak ? pláne a mentorok által összeállított alkalmi trióknak ? vita nélkül felosztani. Ezeket amúgy is az egyéni nyertesnek találták ki!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kezdődik az élőshow | ZETApress

Szóljon hozzá!