ZETApress

hírportál

Elek csillag lett

Mészáros János Elek lett a Csillag születik 2012 győztese. A fináléhoz érkezett az RTL Klub népszerű tehetségkutató show-műsora, a Csillag születik idei szériája. A versenyt és az ezzel járó mesés díjakat a nézők szavazatai alapján a múlthéten utolsóként továbbjutó Mészáros János Elek nyerte.

Több ezren jelentkeztek a Csillag születik 2012-es szériájába, közülük azonban csupán 12 produkció bizonyíthatta a show-műsor élő adásaiban is a tehetségét, tegnap pedig hárman ? Szirota Jennifer, Mészáros János Elek és a Quantum XXL ? küzdhettek meg a végső győzelemért. A három finalista önálló produkciókkal és sztárduettekkel is a színpadra állhatott, hogy a nézőkön kívül meggyőzzék a Pokorny Lia, Hajós András, Hernádi Judit és Puzsér Róbert alkotta zsűrit.

Szirota Jennifer a Hair című musicalből énekelte az Easy To Be Hard című dalt, illetve Czutor Zolival, a Belmondo zenekar frontemberével közösen adta elő az Evanesence együttestől a Bring Me To Life slágert. Mészáros János Elek a Montmartre-i ibolyából a Művészhimnusszal állt először színpadra, majd Tabáni Istvánnal, a Csillag születik 2009 győztesével közösen énekelte a Queen-től a Who Wants To Live Forever-t. A Quantum XXL a Super Hero című koreográfiájuk mellett a Csillag születik első szériájában, illetve az angol Britain?s Got Talent című tehetségkutató show-műsorban is bemutatkozott, akrobatikus kosár trükkjeiről ismert csapattal, a Face Team-mel közösen kápráztatta el ismét a nézőket és a zsűrit.

A fináléban újra együtt állhatott a színpadra a 12 döntős produkció, akik Vastag Csabi és Tomi közös slágerét, az Őrizd az álmod című dalt adták elő. A finálé előtt kiesett 9 produkció utána az LGT-től az Arra születtünk című dallal búcsúzott a műsortól. A tehetségkutató új felfedezettjei mellett fellépett még a Csillag születik Dance All Stars csapata, melyet a korábbi szériák legsikeresebb táncosai, az Appril Project, a Bad Boyz, a No Comment és a 4 For Dance tagjai alkottak. Színpadra állt még Geszti Péter és a Gringo Sztár, valamint Kocsis Tibor, a 2011-es X?Faktor győztese, aki Janicsák Vecával, a 2010-es X?Faktor legjobb női hangjával duettezett.

A zsűri a Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek sorrendet állította fel, de ez most senkit sem érdekelt. A Csillag születik 2012-t végül a nézők szavazatai alapján Mészáros János Elek nyerte, aki így hazaviheti az Opel Astra Color Edition autót, az egy éven át tartó havi egymillió forintot és másodmagával elmehet egy luxusnyaralásra is. Gratulálunk az új csillagnak, s elképzelni se tudjuk, hogy a 7 fős Quantum XXL hogyan osztozott volna meg a nyereményeken?

Szóljon hozzá!