ZETApress

hírportál

Kiborult a Zoli

Czutor Zolit kiborították a Marslakók forgatásán. Botrányos jelenetbe fulladt a Belmondo zenekar frontemberének találkozása a Marslakók stábjával. Czutor Zoltánt megváratták, felkészületlenül és flegmán fogadták, amin a rock-zenész kiborult, a dühét pedig a kávézó berendezésén vezette le.

A Belmondo zenekar frontembere a közelmúltban meghívást kapott a Marslakók című tévésorozatba. Czutor Zoltán saját magát játszotta, hiszen a történet szerint interjút kért tőle az internetes portál újságírója ? tudtuk meg Nagy Szabolcs sajtóreferenstől.

A riporter, akit Mazányi Eszter alakít a sorozatban, jókora késéssel érkezett meg a kávézóba. Kiderült, hogy teljesen felkészületlen, hülyeségeket kérdez, ráadásul pökhendi és flegma stílusban. Ezen megsértődtem, és tehetetlen dühömben felrúgtam egy széket. A jelenet elsőre olyan jól sikerült, hogy nem is kellett újravenni, amin még a tévésorozat stábja is meglepődött. Eszter pedig a forgatás után megkérdezte, hogy ugye tényleg nem haragszom rá. Természetesen nem, hiszen ez volt a szerepe. Nekem viszont furcsa volt, hogy magamat kellett eljátszanom. A való életben sajnos találkoztam már felkészületlen újságírókkal, de botrányt még sohasem csináltam egyetlen interjú közben sem ? mondta el Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere.

A Marslakók című tévésorozat Czutor Zoltánnal forgatott jelenetét holnap 20:10-től láthatják a nézők az m1 műsorán. A tévés kaland nem esett Zoli nehezére, hiszen korábban már írt filmzenét, és a Filmszemle közönsége láthatta is őt felbukkanni egy-két alkotásban. A rock-zenész ennek ellenére marad a saját hivatásánál, hiszen javában zajlanak a Belmondo őszre várható, angol nyelvű válogatásalbumának stúdiómunkálatai, és beindult a fesztiválszezon is.

A zenekarral május 26-án, szombaton Siófokon a balatoni szezonnyitón adunk koncertet, és biztosan ott leszünk a ceglédi Laska Fesztiválon, a soproni VOLT Fesztiválon, az EFOTT-on és a SZIN-en is. Szülővárosomban, Szegeden pár hete John Lennon emlékére tartottam zenés tárlatvezetést a REÖK-ben, és olyan nagy volt az érdeklődés, hogy sokan nem fértek be. Nekik üzenem, hogy május 27-én, pünkösdvasárnap a Szegedi Borfesztiválon lépek fel a Czutorchestra nevű formációmmal, amelyben a húgom, Anett is énekel, és a Lennon-műsor egy részét is előadjuk ? tette hozzá Czutor Zoli.

Szóljon hozzá!