ZETApress

hírportál

Vasárnap még szavazhatunk

Utolsó esélyük lesz vasárnap a bárzongoristáknak a március 31-i döntőbe jutáshoz. Még bizonyíthatnak a művészek a New York Café Bárzongorista Verseny ötödik fordulójában! Hatan folytathatják, de csak egy nyerhet! ? tudtuk meg Bella Gabriellától.

Még 7 versenyző várja a legújabb, ötödik fordulót a New York Kávéházban, a február 26-i vasárnapon. A március 31-i döntőbe hatan jutnak tovább, közülük kerül ki az, aki megnyeri a New York Café egymillió forintértékű, öt est megtartására szóló szerződését. A Roland V-Piano Grand pedig a Kívánságok Estéjén is bemutatkozik.

Zenei étlapról választhatnak a vendégek most vasárnap a Világ Legszebb Kávéházában, a New York Café Bárzongorista Verseny ötödik fordulójában. 14 asztaltársaság rendelhet arról a 60 dalt tartalmazó listáról, amely az eddigi elődöntők anyagaiból állt össze. Természetesen most is lesz szabadon választott kategória, művészeink latin és swing produkciókkal készülnek, vagyis minden előadó 3 darabot ad elő az est folyamán. A szakmai zsűri döntése, valamint az internetes párbaj szavazásának eredménye alapján az ötödik elődöntőbe továbbjutott bárzongoristák: Banyák József, Berki Artúr, Darvas Tamás, Mida Oszkár, ifj. Ökrös Ottó, Pintér Péter, Szűcs Gyula.

Összesen tizenhárman vágtak bele a New York Café Bárzongorista Versenybe. A fordulók alatt újabb és újabb versenyzőktől kellett búcsút venni, vagy a produkcióik alapján vagy egyéb, rajtuk kívül álló okok miatt. Legutóbb, a február 12-i elődöntő és az internetes szavazás után Csikós József esett ki.

A New York Café Bárzongorista Verseny összesen 6 fordulóból áll. A megmérettetést az érdeklődők személyesen is élvezhetik a Világ Legszebb Kávéházának impozáns falai között, sőt a vendégek szavazataikkal maguk is hozzájárulhatnak egy-egy versenyző továbbjutásához. Ez így lesz a március 31-i döntőn is, amelyre jegyekhez ? az eddigi megszokott helyszíni vásárlástól eltérően a weboldalon tudnak hozzájutni. A döntőbe sajnos az internetes közönség nem tud bekapcsolódni, de az ötödik fordulón még mindenképpen számítunk szavazataikra!

A New York Café ? kisebb-nagyobb szünetekkel ? mindig is a kultúra egyik becses színhelye volt. A rendezvény célja nem titkoltan az, hogy visszatérjen a pezsgés e patinás falak közé. Ezért a Kávéház a Rolanddal együttműködve meghirdette a New York Café Bárzongorista versenyt. A célokkal egyetértettek a döntnökök is, vagyis Szentpéteri Csilla, Nyári Károly és Rakonczai Viktor. A verseny műsorvezetője Király L. Norbi, az X?Faktor 2010-es szériájának döntőse.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szűcs Gyula, vagy Pintér Péter? | ZETApress

Szóljon hozzá!