ZETApress

hírportál

A PEP! magazin bemutatkozik

A bőrből cserzett nindzsamaszkot, a testzsír kitüremkedéseinek megálljt parancsoló búvárkosztümöt vagy éppen XXL-es Pampers pelenkát viselő fétisparti-arcok fotóit lapozgatva gondolatban odabiggyesztünk egy kérdőjelet Freud fetisizmus-elmélete mellé. A derék analitikus rendszerében a fétis péniszpótlék: az üres női combköz nyújtotta rettenetes látvány elviselésének eszköze. A gazellaláb- vagy szivarimádat még úgy ahogy passzol, de a luftballonok kipukkasztása által keltett szexuális izgalmat, vagy Marsellus Wallace szájának kipeckelését sehogy sem tudjuk közös nevezőre hozni a Mester tanaival ? olvashatjuk a PEP! magazin téli lapszámában.

A legfrissebb, téli PEP! a fetish-t szedi ízeire, és ha eddig még nem voltál tisztában a szó jelentésével, miután végignyálaztad a magazint, biztosan nem marad több kérdésed. Szokásukhoz híven a lap megjelenését egy hatalmas bulival ünnepelik, és hogy a témánál maradjunk, megidézik a Party Monster című film szellemét, azaz a New yorki Disco 2000 hangulatát, ahol elborult Club Kid-ek habzsolták a pezsgő éjszakai élet minden pillanatát.

Jövő hét péntekén a Merlin nagytermében az electro fetish-nek hódulnak; a szexéhes rímek és a koszos dallamok horvát dominái, azaz a Xenia Flex melegíti be a színpadi fényeket, őket lengyel barátaink, a tigrismaszkos latex dresszes Anna Patrini és a szabadidejében plasztik zsákba fulladó Michael Skinny, azaz a Skinny Patrini követi majd.

A Dirty Monkeez hajnalig tartó dj-szettje előtti nagyszínpados fellépőnk pedig az a Peter Glam, aki a londoni klubszcéna egyik ünnepelt performere, modell, (pornó)színész, szerető, álmodozó, és aki miatt több mint fél éve levelekkel ostromoltok bennünket a Myspace-ünkön: nem átverés, végre Ő is itt lesz!

Ezalatt a külső teremben kicsit indie-rockosabbra veszik a hangulatot, hogy ne kelljen pásztázó fénykardokkal és fullasztó füstfelhővel megküzdeniük az italért való sorbanálláskor; dj-szettjeikkel segítségünkre lesz a cicabarát Kitten Killers, Király Károly a Panic Radio basszus-mágusa, az ördögi Miss Lucifer és a lehengerlő páros, a Dictator&Hussar. Beöltözni nem kötelező, de ha nem akarsz kilógni a sorból, nem fogod vissza magad! Dress Code: Fetish, Electro Fetish, Club Kid, Freak Costume. Az első félezer vendég az 1500 forintos belépő mellé megkapja a PEP! legfrissebb, téli számát is!

Szóljon hozzá!