ZETApress

hírportál

Egy jó szó Bellától

Pozitív megerősítések mindig szem előtt című élőzenés sajtótájékoztatón Bagdi Bella: Egy jó szó című zenei CD-jét ismerhettük meg délelőtt a Spinoza Házban, ahol egy, a pozitív gondolkodást és a célok elérését elősegítő, egyedülálló számítógépes szoftvert is bemutattak.

Bella személyiségfejlesztő tréner, aki a dalaival tanít. Még meg sem jelent a CD-je, de már world music kategóriában aranylemez lett. Hónapról hónapra egyre több ember látogatja életmódfejlesztő koncertjeit. Már fellépett a Kongresszusi Központban, az Uránia Nemzeti Filmszínházban, több száz embert megmozgatva.

Az Egy jó szó című CD-jén szereplő dalai képesek megváltoztatni az ember érzelmi állapotát, képesek áthangolni, hogy jobban érezzük magunkat, segít az ellazulásban, a stressz-oldásban. Mindezt azért, mert az életünket megváltoztató technikák egyik legsikeresebbikét alkalmazza a dalaiban ? a pozitív megerősítéseket.

Bella november-decemberi koncertturnéjának időpontja és helyszínei: Pécsett és Sopronban már nagy sikerrel bemutatkoztak a dalok. A további állomások: Kecskemét ? november 13; Szeged ? november 22; Dunaújváros ? november 25; Debrecen ? december 1; Győr ? december 10; Gyula ? december 11; Szolnok ? december 13; Budapest ? december 16; Miskolc ? december 28.

A sajtótájékoztató másik fontos ?szereplője? volt a Mental Focus számítógépes szoftver, amely segít céljaink elérésében és több mint kétezer megerősítést tartalmaz 24 témában, célkitűző és feladatkezelő naptárral. Ezt Diósy Tamás mutatta be, aki elmondta: a szoftver egy felgyorsított sikertervező és sikerteremtő alkalmazás, hozzásegít céljaink eléréséhez, és minden Windows 7-es, Vista, XP verziójú operációs rendszeren futtatható. Bővebbet erről idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!