ZETApress

hírportál

Ágens Szilviánál

Különleges előadásra invitál a Szalon. Most először lesz látható-hallható az Ágens társulat nőInTime című produkciójának kifejezetten a Kárászy Szalonra adaptált változata november 7-én, hétfőn és november 8-án, kedden 19 órai kezdettel ? tudtuk meg Glósz Zsuzsannától.

Az előadás Fassbinder: Petra von Kant keserű könnyei című műve alapján született, amely a műbe új szövetként beépülő, illetve azt szervesen kiegészítő vizuális költészetté vált, s melynek improvizatív, érzékeny rezdüléseit a nézők akár folyamatos helyváltoztatással is nyomon követhetik. Az előadás után az előadásban is étekként szereplő ?zen falatokat? és teákat kóstolhatnak a vendégek, akiket welcome drinkkel és könnyű szalon-cateringgel várnak. Belépés csak 16 éven felülieknek!

A Szalon a XIII. kerületi Pozsonyi út 36-ban, a IV. emelet 2-ben található, kapucsengő: 20. Miután a Kárászy Szalon, Kárászy Szilvia családjának egykori otthona, a korlátozott befogadóképesség miatt, részvételi szándékát kérjük, mielőbb jelezze Glósz Zsuzsannának a +36-30-650-5313 mobilszámán, vagy e-mailcímén! Az Előadás létrejöttét támogatták: FÜGE, Előadó-művészeti Jogdíj Alap, Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Budapest Főváros Önkormányzata, Kárászy Szalon, Fogasház, Demo galéria, Orkesztika Alapítvány ? mozdulatművészeti stúdió.

Szóljon hozzá!