ZETApress

hírportál

Versenyezzünk a Motorolával

Az amerikai szupersztárok, Wyclef Jean és Fergie dönt arról, kiből lesz MOTOROKR STAR! A MOTOROKR STAR tehetségkutató verseny keretében a Motorola Magyarországon is keresi a jövő szupersztárját! A Motorola, együttműködésben a popsztár Wyclef Jean-el és Fergie-vel, bemutatja a MOTOROKR STAR tehetségkutató versenyt, amely szenzációs lehetőséget biztosít a legtehetségesebb énekesek számára.

A verseny során a legjobb énekes bepillantást nyerhet a szupersztárok életébe egy new yorki VIP utazás során, és Wyclef Jeannel dolgozhat a sztár stúdiójában. Wyclef kifejezetten erre az alkalomra egy számot is ír sztárjelöltnek, melyhez Fergie lesz az énektanár! Sőt, tulajdonosa lesz egy neves stúdióval kötött lemezszerződésnek is.

A MOTOROKR STAR verseny sok izgalmat ígér ? mondta Hegedűs Dóra, a Motorola magyarországi marketingigazgatója. ? A Motorola a zenét rajongásig szerető fiataloknak alkotta a ROKR termékcsalád tagjait. A versenyre most szintén őket várjuk. Ez a verseny fantasztikus lehetőség arra, hogy egy új zenei tehetség emelkedjen ki a Motorola vásárlói közül ? folytatta.

A versenyen való részvételhez a jelentkezőknek mindössze egy január elseje és december 31-e között Magyarországon vásárolt Motorola mobiltelefonnal kell rendelkeznie. A verseny weboldalán 9 pop és rock & roll dal, valamint azok szövege található. Minden versenyzőnek 30 másodperc áll rendelkezésére, hogy a 9 dalból egyet kiválasztva megmutassa saját stílusát. A felvételt videó formátumban a fenti weboldalra kell feltölteni.

A választható dalok: True Colors (előadó: Cyndi Lauper), Big Girls Don’t Cry (elődó: Fergie), Alone (előadó: Celine Dion), Hit Me With Your Best Shot (előadó: Pat Benatar), Call Me (előadó: Blondie), Gone ’til November (előadó: Wyclef Jean), Touch Your Button (előadó: Wyclef Jean), Heartbreak Hotel (előadó: Elvis), Stand By Me (előadó: Ben E. King) és Livin? On a Prayer (előadó: Bon Jovi).

Kedvencére bárki szavazhat, ha ellátogat weboldalukra. A TOP 100-ba a legnépszerűbb és legtöbb szavazott kapott felvételek kerülnek. Határidők: December 31-e: jelentkezési határidő vége, január 15-e: kihirdetésre kerül az online szavazás során a 100 legtöbb szavazatot szerzett énekes neve. Január 22-e: A legjobb 100 jelentkezőből neves zsűri választja ki a TOP 10-et, akik az elődöntőbe jutnak. Február 7-e: az európai és a magyar MOTOROKR STAR kihirdetése (a zsűri elnöke Wyclef Jean). Február 20-22-e: az európai nyertes New Yorkba utazik. Április elseje: kihirdetésre kerül a verseny győztese ? megszületik a MOTOROKR? STAR!

A győztes ? A magyar MOTOROKR STAR

A száz legtöbb szavazatott kapott magyar énekes közül a szakmai zsűri január 22-ig született tehetségek után kutatva kiválasztja a tíz legtehetségesebb énekest, ők jutnak tovább az elődöntőbe. Minden magyarországi elődöntős egy-egy ROKR E8 telefont nyer. Az elődöntősök közül a Wyclef Jean vezette zsűri kiválasztja a magyarországi győztest, de a további 9 elődöntősnek is megadatik az esély, hogy az európai vagy a globális verseny győztese legyen!

A magyar MOTOROKR STAR nyereményei

A győztes professzionális hangstúdióban elkészíthet egy dalt, egy neves producer közreműködésével. A Sony BMG Magyarországon kiadja a lemezt, a Sony BMG a hangfelvételt maxi CD-n és digitális formátumban (Interneten, mobiltelefonos klipként és csengőhangként) megjelenteti, és saját csatornáin népszerűsíti.

A győztes ? Az európai MOTOROKR STAR

A résztvevő országok 10-10 elődöntősének videóját Wyclef Jean és Fergie fogja megtekinteni, és ők döntenek arról is, ki nyerje el Európában a MOTOROKR STAR címét, és a kontinens első díját. Az európai győztes New Yorkba utazhat, hogy részt vegyen az utolsó megmérettetésen, a döntőn.

A győztes ? A MOTOROKR STAR

A globális verseny győztese 2009. április 1-jén kerül kihirdetésre. A MOTOROKR STAR cím elnyerője az alábbi jutalmakban részesül: egy 12 hónapos menedzsmentszerződés a Maximum Artist Management céggel, egy 12 hónapos lemezszerződés egy nagy lemezkiadóval, egy zeneszám rögzítése Wyclef Jeannal közösen (a zeneszám szerzője és producere Wyclef Jean) és énektanári felkészítés Fergie segítségével.

A zene és a Motorola ünnepe

A Motorola új zene-mobiljai bemutatása után a MOTOROK R STAR tehetségkutató versennyel is a zenét ünnepli: A MOTOROKR? E8: A ROKR termékek család zászlóshajója a ModeShiftTM technológia segítségével, egy mozdulattal alakul át mobiltelefonból zenelejátszóvá, vagy éppen fényképezőgéppé. Az érintés-érzékeny billentyűzet és a FastscrollTM navigáció együtt biztosítja a stílus és funkció tökéletes kombinációját.

A MOTO? EM330: Az EM330 egy klasszikus kagylóformájú készülék, amely egyszerű hozzáférést biztosít a zenehallgatáshoz a zenerajongó felhasználók számára. A készülék érintés-érzékeny gombjai közül csak az világít, amilyen funkciót épp használ az ember. A térhatást 3D-s hangeffekt biztosítja, míg az audió equaliser 11 előre programozott lejátszási stílust tartalmaz.

A MOTO? EM325: Az EM325 egy okos zenelejátszó készülék, amely közvetlen hozzáférést biztosít a zenei tartalmakhoz, vagy az RDS technológiával rendelkező beépített FM rádióhoz. Az EM325 akár 2 GB-os microSD kártyával is bővíthető, ami még több szabadságot biztosít a felhasználóknak.

A Motorola

A cég neve világszerte egyet jelent az innovációval a kommunikációban. Technológiáink, termékeink és szolgáltatásaink mobil élményeket kínálnak. Portfólinkban megtalálhatók kommunikációs hálózatok, vállalati mobil megoldások, digitális set-top boxok, kábelmodemek, mobil eszközök és Bluetooth kiegészítők. Új generációs kommunikációs megoldásokat kínálunk az egyéni, üzleti és kormányzati felhasználóknak. A Motorola ? a Fortune 100-as listájának tagja ? 2007-es forgalma elérte a 36,6 milliárd dollárt.

Szóljon hozzá!