ZETApress

hírportál

Hírességek szigete

Sarka Kata és Vastag Tomi túlélte első fesztiválját. Óriás jégszobor és hordó tette próbára a sztárokat! Összecsaptak a két nem képviselői a Sziget Fesztiválon. A fiú csapat: Vastag Csaba és Tomi, Király L. Norbival kiegészülve a szoros küzdelemben alul maradt a lányokkal, Lolával, Sarka Katával és Dobó Ágival szemben.

A sztárok azonban nem is a győzelemre hajtottak, inkább átadták magukat a fesztiválhangulatnak. Hazai hírességekkel színesedett a Sziget Fesztivál 1. napi programja. Két sztárcsapat mérte össze erejét, különleges feladatokban. A lányok: Lola, Sarka Kata és Dobó Ági a Finlandia pultjánál látták vendégül a srácokat, ízletes, hűsítő italokkal. Amire szüksége is volt az X?Faktoros különítménynek, hiszen egy két és fél méter magas jégszobrot kellett összeállítaniuk, nem kis munkával ? tudta meg Lantai József.

A hatalmas finn vodkás üveget M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász segítségével készítették el. ? Nagyon meglepődtünk a feladaton, de meg is rémültünk a fiúkkal. Hatalmas volt a jégtömb, és nagyon nehéz. Izgalmas volt a Szigeten egy ilyen versenyben részt venni. Még jó hogy a lányok olyan laza koktélt kevertek ? mesélte Tomi nevetve. Az erőpróba után a fiúk viszonozták az invitálást és a Jack Daniel?s standjánál whiskey-s különlegességekkel kedveskedtek a lányoknak. A hölgyek ezután szemvillanásnyi idő alatt teljesítették a rájuk váró feladatot, ami egy hordó összeállítása volt.

Sarka Kata ezzel átesett első Szigetes élményén. ? Még sosem jártam ezen a fesztiválon, de nagyon jól éreztem magam. Nagyon jók voltak a csapatársaim, az első Szigetes élményem így maradandó emlék marad. A koktélkeverésben Lolával megosztva nyertünk, igaz a zsűri az övét, de Vastagék az enyémet ítélték ízletesebbnek ? áradozott Kata, aki férjének Hajdú Péternek is csak jókat mondott a nemek harcáról. ? Petinek is elmeséltem, hogy milyen jó kis programom volt, mivel ő sem járt még a fesztiválon. Nagyon örülök, hogy részt vehettem az eseményen, de nekem ennyi pont elég volt a felhajtásból ? tette hozzá Kata, aki a sztár-különítménnyel együtt még Jack bácsival is készített egy közös fotót emlékbe.

Pálinkás szülinap is volt a Szigeten!

Keresztes Ildikó a Szigeti Fesztiválon is megünnepelte születésnapját, ahol kedvenc kollégája köszöntötte. Kivételes születésnapi köszöntést kapott zenésztársától, Nagy Ferótól, aki stílszerűen a Szigeten adta át ajándékát az ünnepeltnek. A rocker úgy döntött, nem egy tortával lepi meg kollégáját, hanem egy hatalmas demizson Rézangyal pálinkával, amelyről még a gyertya sem maradt el. Feró ugyanis pontosan tudja, hogy Ildikó nagy rajongója a finom, minőségi párlatoknak.

Az X?Faktor mentorai természetesen koccintottak is az egészségükre. ? Mivel 8-án, amikor hivatalosan születésnapom van, nem tudtam azt megülni, ezért egész héten ünnepelek. A barátaim minden nap meglepnek ajándékokkal, hol virágcsokrokkal, hol tortával, vagy pálinkával ? mondta el az énekesnő.

Szóljon hozzá!