ZETApress

hírportál

Szabadulás a jégbörtönből

Karsai Zita, Bálizs Anett, Somló Tamás és Király Viktor fűrésszel, lángpisztollyal és vésővel estek neki egy hatalmas jégtömbnek! Mindez fényes nappal a város szívében. Persze ne gondolják azt, hogy szakmát váltottak, csak egy verseny kedvéért álltak jégfaragónak.

Fűrészt, vésőt és lángpisztolyt ragadtak a sztárok, és a különleges megmérettetésen az új Finlandia üveget szabadították ki a fagy fogságából. Arról, hogy a fagyos hangulat ne uralkodjon el, az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Sipos Tomi és Varga Győző gondoskodott ? nézte és fényképezte Lantai József.

Nehéz feladatra vállalkoztak a sztárok a Finlandia jégtörésen. Egy-egy üveg ízesített vodkát szabadítottak ki a fogságból jégvágó, véső, lángpisztoly és speciális fűrész segítségével. A hírességek: Bálizs Anett, a Jóban Rosszban sikersorozat főnővére, Karsai Zita táncos, Király Viktor, a Megasztár 4. győztese, valamint Somló Tamás zeneszerző-énekes egyszerre esett neki a hatalmas jégtömbnek, a biztonság kedvéért, védőszemüvegben.

Mindenki egyedi módon próbálkozott. Somló Tamás egy hatalmas fűrésszel vágta keresztbe a tömböt, míg Zita olvasztotta jeget. Bálizs Anett volt a legügyesebb, úgy tűnt, mintha világéletében jégszobrált volna. Mesterien használta egyszerre a lángpisztolyt és a vésőt. Elemi ösztön van a lányban, oly jól bánt a jégcsákánnyal!

Végül Anett szabadította ki először a vodkás üveget Király Viktor előtt. A másik két jégtömb nem adta magát olyan könnyen, de végül Somló Tamás is legyőzte a jeget. A koktélkeverésnél, a különleges italcsodák készítésénél megint Anett bizonyult a legjobbnak. A Varga Gergő többszörös Finlandia Magyar és Nemzetközi bajnokból, és az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győzőből álló zsűri az ő italát ítélte a legízletesebbnek.

Amikor először megláttam a jégtömböt, megijedtem a feladattól. De aztán nem kímélve magam, a győzelem érdekében mindent bevetettem. A koktélkeverésnél egyetlen taktikám volt: sok-sok ízesített vodka, még több gyümölcslével ? mesélte a győztes Bálizs Anett, a tv2 sztárja. A jó hangulatú délelőtt egy laza koktélozással zárult.

Szóljon hozzá!