ZETApress

hírportál

Szigeti Gesztivál

Csak egyszer az életben! Egyszeri és megismételhetetlen koncerthömpöllyel indít az idei Sziget. A fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 8-án, hétfőn Geszti Péter és zenésztársai több generációs élményben részesítik rajongóikat az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az legjobb slágereivel.

Ráadásul itt lesz a nyár újdonsága: Geszti új zenekara, a Gringo Sztár. Több generáción átívelő slágerek várják a Sziget -1. napján a Nagyszínpad közönségét. Geszti Péter csaknem 20 éves zenei munkásságának legismertebb dalait élvezhetik a rajongók egyetlen nagy koncertbe sűrítve. Így azok a negyvenesek, akik a Csakazértis szerelemre buliztak, azok a harmincasok, akik az Aj lav jút tolták a bakeliten, azok, akik néhány éve még a Ma jól vagyokra szakítottak szerelmükkel és akik a Gringo Sztár: Szabadulj fel! ? című számára buliznak nyáron, ők mind ott lesznek. Hiszen egy időben, egy színpadon ? élőben ? fellép az összes szereplő.

A Jazz+Azból Dés László, Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, a Rapülőkből Berkes Gábor és Michel és Kiki az Első Emeletből. A két és félórás megakoncerten.ott lesz Geszti Péter új formációja, a Gringo Sztár Gereben Zitával és Sapszon Orsival, friss, nyári slágereikkel és meglepetés vendégeikkel. Egy dal erejéig a színpadra lép a Balkán Fanatik is és Geszti duettet énekel Zoránnal, aki a technika segítségével egy kivetítőn lesz jelen a színpadon.

Végre összeállt a program és gőzerővel zajlanak a próbák ? mondta Geszti Péter. ? Igyekeztünk egy olyan repertoárt összeállítani, amelyben mindenki megtalálja a maga kedvencét. Kiki egy Első Emelet dalcsokrot énekel majd, a Rapülőktől természetesen lesz Áj Lav Jú, Túr Dö Flanc és a Jazz+Az is hozza a legismertebb dalokat, többek mellett a Csepp a tengerben-t vagy a Megint hétfőt ? ad egy kis ízelítőt a két és fél órás show-ból a szövegíró-énekes.

A Sziget megújult nagyszínpada először a Gesztiválon debütál, ahol a harminc zenész mellett ötven táncos teszi majd igazán felejthetetlenné a koncertet augusztus 8-án, hétfőn a Szigeten. Erre a napra a belépő 7900 forint lesz, de az ottalvós bérletesek a 0. napi Prince-koncerthez hasonlóan ingyen láthatják a produkciót ? tudta meg Lantai József.

Szóljon hozzá!