ZETApress

hírportál

Orczy parki versmaraton

Több száz levegőbe engedett léggömbbel és száz verssel köszöntötték az édesanyákat a Kupon Világ Anyák napi rendezvényén. Anyák napján Rékasi Károly, Csonka András és Kálid Artúr, a Bárka Színház színésze verssel, Koós Réka az Úgy szeretném meghálálni című dallal köszöntötte az édesanyákat.

A versolvasó maratonon az anyák napi verspályázatra érkezett 117 vers közül a facebook-on a legtöbb olvasói szavazatot kapott alkotásokat olvasták fel. A győztes alkotásra ezer, míg az amatőr versírók alkotásaikra összesen közel 6 ezer szavazat érkezett. Az eseményen több száz anyák napi üzenetet tartalmazó léggömböt is a levegőbe engedtek a versírók.

Az Orczy Kalandparkban megrendezett versmaratonon a legtöbb szavazatot kapott anyák napi köszöntőket népszerű színészek ? Rékasi Károly, Csonka András, valamint a Kálid Artúr ? előadásában hallgathatta meg a közönség. A verspályázaton a legtöbb szavazatot Farkas Norbert kapta, az ő versét Rékasi Károly olvasta fel. Második helyezett Szita Valentina, harmadik Sulczi Alexandra Anyám című verse lett.

Rékasi Károly elmesélte, hogy ő az esemény után azonnal indul a kisfiával Jászberénybe és akárcsak minden évben a gyerekekkel meglátogatja a vidéken élő anyukáját. Csonka András arról beszélt, hogy az anyák napja édesanyja elvesztése óta számára már egészen mást jelent: nekem már csak az emlékeimről szól, a jelen átértékelődik, mert anyu nincs velem, és néhány évig ez a legszomorúbb nap volt a halála után, de most már érzem, hogy ilyenkor is vele vagyok, ha más dimenzióban is, továbbra is ő a legfontosabb nekem. Ma is virágot viszek neki és a nagymamámnak is, igaz a temetőbe, de ma már elfogadom, hogy ez így van, és hogy Ő ugyanúgy a támaszom, mint életében.

Kálid Artúr a Bárka színház színművésze elmondta, hogy ő állami gondozottként szerencsésnek érzi magát, hogy mostanra már neki is van egy olyan személy az életében, akinek azt mondhatja anyák napján, hogy Isten éltessen, Mama! Őt ma kedvenc virágával, egy csokor gerberával köszönti. ? Fontos, hogy soha ne feledjük, hogy az életet az édesanyánktól kaptuk! ? zárta anyák napi gondolatait. Koós Réka szerint fontos, hogy minden nap gondoljunk az édesanyánkra. Elmesélte, hogy annak örül leginkább, hogy neki már gyermeke készít anyák napi ajándékot. Papp Lili szépségkirálynő, az esemény házigazdája elmondta, hogy a legismertebb közösségi vásárlási oldal akciójával az édesanyák iránti szeretet és tisztelet fontosságára kívánta felhívni a figyelmet.

A Kupon Világ ? a közösségi vásárlás szakértője

A Kupon Világ Magyarországon 2010 ősze óta működő színvonalas közösségi vásárlási rendszer. A napi ajánlatok piacán vezető Rebate Network tagja, mely 3 kontinens 29 országának 300 városában kínálja a helyiek számára a legkedvezőbb árú minőségi szolgáltatásokat. A több mint ezer alkalmazott és a weboldalak hatmillió egyedi látogatója is igazolja, hogy a cég szakemberei professzionálisan végezik munkájukat, értik és ismerik a piaci igényeket. A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a Kupon Világ Magyarországon is a legjobb szolgáltatásokat tudja a legkedvezőbb áron nyújtani tagjaiknak. Legnagyobb nemzetközi partnerei: H&M, McDonald?s, Starbucks Coffee, iTunes, Subway.

Szóljon hozzá!