ZETApress

hírportál

VIVA Comet az Arénában

Ismertté vált a VIVA Comet 2011 helyszíne és ideje: június 10-én, pénteken a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a 11. díjátadó gála ? tudtuk meg minapi sajtótájékoztatójukon.

Új, grandiózus helyen várják idén a zene szerelmeseit. A hazai és külföldi sztárok legjeit vendégül látó díjátadó idén minden eddiginél nagyobb, látványosabb és mozgalmasabb show-val ünnepli a mögöttünk hagyott 12 hónap legkiválóbb előadóit. Tíz sikeres, a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató VIVA Comet gála után a sikertörténet június 10-én az Arénában folytatódik.

A szervezők pedig minden eddiginél látványosabb és lendületesebb díjátadóval készülnek a nyár egyik legnagyobb zenei és társasági eseményére. ? Minden évben azon dolgozunk, hogy a VIVA Comet gála egyre nagyobb és különlegesebb esemény legyen. Azzal, hogy idén egy ilyen impozáns helyszínre költözik a díjátadó, még színvonalasabb show-t tudunk rendezni. Hatalmas öröm, hogy az Aréna partner mindenben, régóta közös álmunk volt egy ilyen együttműködés ? árulta el Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója.

A VIVA legjobbjaira egyre többen kíváncsiak, tavaly közel nyolcezren nézték végig élőben a Cascada, SP, a Hooligans vagy éppen az év legjobb együttese, az AFC fellépését. A grandiózus show-t élőben is közvetíti a csatorna. Az épület az elmúlt években olyan világsztárok kedvelt koncertállomása lett, mint Katy Perry, Lady Gaga és a Depeche Mode, idén pedig a VIVA Comet mellett Shakirát és Rihannát is vendégül látja a csarnok.

Öröm számunkra, hogy az év egyik legrangosabb zenei és társasági eseménye, a VIVA Comet idén nálunk, a Budapest Arénában kerül megrendezésre. A sok nemzetközi és hazai koncert, kiállítás és sportesemény mellett fantasztikus, hogy az ország legnagyobb zenei díjkiosztójának is mi adhatunk otthont. Reméljük, hogy ezzel egy új hagyomány veszi kezdetét ? mondta el Borbély Lajos, az Aréna igazgatója. A szervezés már gőzerővel folyik, és nemsokára az is kiderül, idén kik mérkőzhetnek meg a zöld-narancssárga gömbökért. A jegyek már kaphatók a TICKETPRO országos hálózatában.

Szóljon hozzá!