ZETApress

hírportál

Elfogadták a rózsát

Több tucat lánynak szerzett örömet Vastag Csaba. Rózsát és ebédet vitt egy divatiskolába az énekes! Nagy volt a készülődés a Budapesti Divatiskolában, ahol közel ötven leányzó várt türelmetlenül Vastag Csabára ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A nemrégiben életmódot váltott énekes megkésett nőnapi ajándékként gyönyörű dallal, rózsával és egészséges ebéddel lepte meg az ifjú hölgyeket. Egy fránya megfázás miatt Mister X?Faktor a jeles napon nem tudott ellátogatni a lányokhoz, ám most bepótolt mindent, így garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a diákok. Ráadásul Csaba egy szerencsés hölgyet is kisorsolt, aki együtt vacsorázhat vele.

Vastag Csaba egyszerre közel ötven lánynak okozott meglepetést. A közelmúltban új, egészséges életet kezdett énekes ellátogatott a Budapesti Divatiskolába, ahol egy kivételes utó-nőnapon ajándékokkal kedveskedett az ott tanuló hölgyeknek. Csaba egészséges ebéddel, rózsával és egy gyönyörű, romantikus dallal is készült a több tucat leányzónak, akik szinte versenyt pirultak a szívtipró énekes jelenlétében.

Nagyon bántott, hogy a betegségem miatt nőnapon nem tudtam itt lenni és kedveskedni a hölgyeknek. Remélem, hogy ma sikerült kárpótolnom őket. Biztos, hogy a mai nap után is örömmel maradok a női nem nagy tisztelője, hiszen jó volt látni ennyi szép lányt egy helyen ? árulta el a jól ismert csibészes mosolyával az arcán az énekes, aki nemrég felismerte, hogy változtatnia kell életmódján, ha bírni akarja a rengeteg fellépéssel járó megpróbáltatásokat, ezért csatlakozott az egyik legnagyobb ebéd házhoz szállító cég zsírégető klubjához, ahonnan egészséges ételeket kap.

Csaba ráadásként kisorsolt a diákok közül egy igazán mázlista leányzót, aki elkölthet majd vele egy igazán felejthetetlen, gyertyafényes, egészséges fogásokból álló vacsorát. ? Nagy élmény volt személyesen is találkozni Csabával. Az is hihetetlenül tetszett, hogy olyan közvetlen volt és mindenkinek mondott valami szépet, amikor kiosztotta a rózsákat. Izgatottam várom a vacsorát, de szerintem egy baráti hangulatú beszélgetésen kívül nem fog történni semmi, hiszen Csabának van barátnője ? árulta el sejtelmesen mosolyogva Petra, akinek egyébként jelenleg nincsen párja és nagyon sármosnak tartja az X?Faktor győztesét.

Szóljon hozzá!