ZETApress

hírportál

Ákos Balázsnál

Ákos eddig hét lakat alatt őrzött dala hétfőn debütál! Az énekes készülő maxiját először először a Morning Show-ban mutatja meg. A Katona Imája-album sikere számtalan zenészkollégát ihletett meg, és pár héttel megjelenése után már ramixek sora tette még népszerűbbé a korongot.

Az április 6-án megjelenő maxi szintén a kedvenc dalok remixével és egy teljesen új szerzeménnyel rukkol elő, amelyet Ákos elsőként a Morning Show hallgatóinak mutat meg március 7-én. Hétfőn Ákos lesz Balázsék vendége, aki új maxijával érkezik a Class FM stúdiójába. Az áprilisban megjelenő korong, A katona imája immár Fonogram-díjas platinalemez ramixeit és élő felvételeit tartalmazza, rajta a Class kedvenc A fénybe nézz újragondolásával, valamint a a tavaszi rádiós slágernek szánt Szeress így!

Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani most is számíthat exkluzív meglepetésre, hiszen Ákos mindig a legfrissebb dalaival látogat el hozzájuk. A hétfői adásban ezúttal a készülő maxi vadiúj, eddig hét lakat alatt tartott szerzeménye debütál a Morning Show-ban. A friss sláger részleteit és címét a popikon egyelőre nem árulta el, a meglepetést a Balázséknak és a Class FM hallgatóinak tartogatja, akik március 7-én, hétfőn a reggeli show-ban elsőként és első kézből hallgathatnak bele a készülő maxi slágereibe.

Szóljon hozzá!