ZETApress

hírportál

Maszkabálban buliztak a sztárok

Terecskei Rita haja vitte a pálmát a Búsuló Juhászban. Apáca és szerzetes, Charlie angyalai, katicabogár, hippi, Zorró, western hősök és kalózok ? csak néhány maskara, amelyekben együtt buliztak a sztárok a karneváli szezon utolsó nagy eseményén.

A farsangzáró partin a meglepetéseké és az értékes ajándékoké volt a főszerep. Többek között Détár Enikő, VV Olivér, Bárdosi Sándor, a Megasztár felfedezettjei: Giorgio és Lakatos Yvette, valamint Csisztu Zsuzsa, Rippel Feri párjával, Hien, és a Nyári lányok öltöttek jelmezt és maszkot, hogy egy jót szórakozzanak a böjti időszak beköszönte előtt.

Nem kell Velencéig vagy Rio de Janeiróig utazni a fergeteges karneváli hangulatért. Jól tudják ezt a sztárok is, akik a Gellérthegyen gyűltek össze múlt éjszaka azért, hogy együtt mulassanak a báli szezon végén. A Jóban Rosszban sztárjai: Kembe Sorel, Baronits Gábor, Kondákor Zsófi és Bálizs Anett, továbbá Éliás Jr, VV Zsófi és VV Olivér ex-villalakók, Détár Enikő, Fésűs Nelly, Ladinek Judit, Bárdosi Sándor, a Non Stop tagjai, Hien, Terecskei Rita és Sidi a Zanzibár együttesből, Iszak Eszter, a VIVA TV műsorvezetője és Csisztu Zsuzsa ragadott vicces maskarát, vagy gyönyörű maszkot és bulizott hajnalig a gyönyörű panorámájáról híres Búsuló Juhász Étteremben.

A karneváli forgatagban a Maszka által felajánlott különleges jelmezek mellett a meglepetések és az értékes ajándékok sem maradtak el. Egy szerencsés nyertes már a welcome drinkben talált egy gyémántot, majd a tombola sorsolásakor Csonka András segítségével további értékes nyeremények találtak gazdára.

A fődíjat, egy kétszemélyes, motoros szános hosszú hétvégét, az erdélyi havasokba, Kefir és párja vihette el. A hazánk legismertebb szóvivőjével kiegészült sztár-zsűri díjazta a legkreatívabb maskarákat, akik közül Terecskei Rita pálmafahaja vitte a prímet. A hajnalig tartó téltemető farsang-farki bulin a Back II Black és DJ Polly fokozta a hangulatot.

Szóljon hozzá!