ZETApress

hírportál

Díjeső a Royal Szállóban

Kiosztották a Story-díjakat. A Story magazin egymilliós olvasótábora és az Érték-díjakat átadó kuratórium ismét döntött ? tudtuk meg a fotókat készítő Vígh Alextől. Szombaton este a Hotel Royal Corinthia báltermében 12. alkalommal adták át a Story Ötcsillag-díjakat.

Az olvasók szavazatai alapján a legjobb női műsorvezető Liptai Claudia, míg a legjobb férfi műsorvezető Sebestyén Balázs lett, a tv2 Megasztárjában, illetve az RTL Klub X?Faktorában nyújtott teljesítményéért. A legjobb színésznek Rudolf Pétert tartják az olvasók, míg a legjobb zenei produkció az X?Faktor négy mentorának Mentor Faktor című dala lett. A legsikeresebb tévés produkció elismerését is az X?Faktor kapta, a Leg-leg-leg azonban a tv2 Ezek megőrültek című műsora volt tavaly. A Story Online látogatottsági adatai az X?Faktor énekesét, Király L. Norbertet tették az Internet Sztárjává.

Érték-díjat kapott a Spektrum On The Spot című adását készítő Cseke Eszter és S. Takács András is. Az Érték-díjakat Huszti Péter, Szinetár Miklós, Vitray Tamás és Presser Gábor ítélete alapján Horváth Lajos Ottó és Kecskés Karina színművészeknek, valamint a Megasztár 2. szériája győztesének, Molnár Ferenc Caramelnek adták át az Erzsébet körúti bálteremben.

Szóljon hozzá!