ZETApress

hírportál

Ki 2010 legjobbja?

Antropos.hu év végi ujjgyakorlata olvasóknak. Az ANTROPOS.hu szerkesztői már szórakoztak, kritizáltak és írtak eleget 2010-ben, eljött az idő, amikor a legfontosabb az olvasók véleménye, hogy a végén a legjobbakat díjjazzák.

Az Antropos.hu kulturális online magazin szerkesztői összeállították, hogy szerintük 2010-ben kik nyújtottak kimagasló teljesítményt, milyen esemény, alkotás, vagy helyszín volt igazán nagyszerű (persze a teljesség igénye nélkül). Ha szerinted más volt egy kategóriában a csúcs, akkor írd be saját tipped. 2011. márciusban összesítés, a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki (könyv, cd, bor, póló, parfüm…), és számos tiszteletjegyet is kiosztanak majd az Antropos.hu ? 2010. legjobbja eredményhirdetésével egybekötött VIP partira.

Mit kell csinálnod? Idekattints, és válassz, szerinted ki volt a legjobb 2010-ben! Tegyél egy pettyet ahhoz a névhez, aki/ami szerinted 2010. legjobbja volt egy kategóriában, ha más tipped van, írd oda a kitöltendő mezőbe. Szavazat rögzítésre kerül, ha megnyomod a SZAVAZOK gombot!

Szóljon hozzá!