ZETApress

hírportál

Megjutalmazták Emesét

Nyert a vesztes, írtuk meg egy héttel ezelőtt. A zsűri többségének tetsző Torma Emese helyett Szikora János Hercegh Flórának adta Réka szerepét a június 18-i jubileumi előadáson. Sokan éreztük úgy, hogy diszkrimináció született, ezért a producerek igyekeztek kiköszörülni a csorbát.

A társulat tegnap esti szereplőválogatása a győztes lány megkövetésével indult. Szikora János virágcsokorral érkezett, s őt Szörényi Levente és Bródy János, a rockopera szerzőpárosa követte. Velük tartott Szörényi Őrs is, a produkciót gyártó és szervező Zikkurat Színpadi Ügynökség ügyvezető igazgatója. Egyéves szerződést ajánlott fel Emesének, amit a múlt heti párbaj eddig szomorú győztese végre boldogan elfogadott. Emellett megkapta a főszereplőknek járó félmilliós bankkártyát és a vodafonos modern rádiótelefont.

Ezután az esti válogatás már rendben lezajlott. István szerepét a négy jelölt közül Feke Pál nyerte el a zsűri egyhangú szavazatával. Ellenfele Koroknai Árpád volt, aki a négy férfidöntő mindegyikben párbajozhatott. Őt tartom a legnagyobb vesztesnek, mert a jubileumi előadáson csak egy epizódszerepe lesz. Neki is, mint a nyolcfordulós döntő összes férfi és női résztvevőjének az MTV egyéves szerződést ajánlott. Szikora János rendező elmondta még, hogy mindannyian szerepet kapnak a június 18-i sportcsarnokbeli gálán, s mivel kettős szereposztásban képzeli el a darabot, a többiek is főszerephez juthatnak a nyár folyamán.

Szóljon hozzá!