ZETApress

hírportál

Jövőre veled ugyanitt 1.

Doris, boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George, nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát.

Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?

Bernard Slade romantikus vígjátékát az IBS Színpadon játsszák Horváth Csaba rendezésében, a Szeress most! és az Abigél sorozatok sztárjainak, Bánfalfy Áginak és Harmath Imrének főszereplésével. Ez a romantikus vígjáték születése óta egyike a legnépszerűbb, a legtöbbet játszott daraboknak a világ minden pontján. Évekig futott a Brodway-n, sikeres film is készült belőle Hollywoodban.

Hazánkban először Sztankay István és Schütz Ila vitte sikerre. A kedves nézők egy új hiteles és rendkívül szórakoztató produkciónak lehetnek tanúi, amire garancia a két főszereplő, akik már eddigi színpadi, TV-s és filmes alakításaikkal is belopták magukat a közönség szívébe.

Szőke András és Badár Sándor humorestje

A két, egymástól elválaszthatatlan nagy nevettető egész estés műsorán biztosak lehetünk abban, hogy jókedvűen megyünk haza. Csak kijönnek a színpadra, és már nevetünk. Nemcsak minden szavuk, minden gesztusuk, rezzenésük poén.

A stand-up-comedy az egyik legnehezebb műfaj a világon: az előadó egyedül áll a színpadon, nincs semmilyen segítség, díszlet, jelmez, amire saját magán kívül számíthatna. E különleges műfaj legkülönlegesebb párosa ismét látható az IBS színháztermében. A következő előadás május 14-én, este 7 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá!