ZETApress

hírportál

Világsztár az AVON-nál

Amerika egyik legsikeresebb dalszerzője ad tanácsot a jelentkezőknek. Új világsztárt keres az AVON Voices! December elején indult útjára az AVON Voices, amely világszerte keresi a legtehetségesebb énekesnőket és dalszerzőket.

Az online globális megmérettetés kapcsán hatalmas az érdeklődés, a zsűrinek ezúttal tényleg nehéz dolga lesz, hogy megtalálja a legtehetségesebb jelentkezőket. Bárki lehet világsztár, ki tudja, talán egy magyar tehetséget tart majd legjobbnak a december elején indult AVON Voices zsűrije. A kozmetikai világcég elnök-vezérigazgatója valódi ünnepnek éli meg, hogy tehetséges nők ezrei mutathatják meg tehetségüket a kezdeményezés révén.

Nagyon sok érdeklődő levelet kaptunk az AVON Voices kapcsán, így már indulás előtt biztosak voltunk abban, hogy rengeteg embert érdekel ez a tehetségkutató. Ez a megmérettetés a tehetséget ünnepli, a jövőt, annak a reményét, hogy rengeteg nő ragad mikrofont és ír dalt, hogy aztán végül egy igazi őstehetség bukkanjon fel ? mondta Andrea Jung, az AVON elnök-vezérigazgatója. A beérkező videókkal nem lesz könnyű dolga a verseny ítészeinek, akik között ott van az a Diane Warren, aki dalszerzőként először mondhatta el magáról, hogy a Billboard listán egyszerre hét slágere is szerepelt a kislemez listán.

A jó dal mindig valamilyen érdekes történetet mond el. Egy igazán jó dalnak a zenéje is megragadó, a szövege is kifejező, és ami a legfontosabb, érzelmeket vált ki. Ha valaki dalszerzéssel próbálkozik, egyetlen célja kell, hogy legyen, a legjobb formáját megmutatva meg kell érintenie az embereket ? árulta el Diane Warren, aki olyan dalokat jegyez többek között, mint a Sakáltanya című film slágere, a Can?t fight the moonlight vagy Toni Braxton Unbreak my heart című dala.

Érdemes tehát megfogadni Diane tanácsát, ám amíg a dalok születnek, az énekesi kvalitásait bármelyik tehetséges hölgy megmutathatja már. Nem kell mást tenni, mint kiválasztani az AVON Voices oldalán található dalok egyikét és videón rögzíteni az előadását. Az elkészült kisfilm elegendő a nevezéshez, amely 2011. február 13-án zárul!

Szóljon hozzá!