ZETApress

hírportál

Hangolódj az ünnepre!

Meghitt, varázslatos karácsonyi hangulatot idéz meg a Gospel Star Mass Choir, a Saint Ephraim Choir, Berki Tamás, Fassang László, Pribojszki Mátyás, és Johnny K. Palmer december 18-án, szombat délután az Allee Bevásárlóközpontban.

A 3-kor, fél 5-kor és 6 órakor fellépő művészek feledhetetlen, misztikus zenei légkört teremtenek Aranyvasárnap előestéjén Újbudán ? tudatta Baricz Árpád Beszédíró. A rendezvény megtekintése ingyenes.

Európai mércével is kiemelkedő nemzetközi sztárok és az ünnepi hangulatú black gospel valamint a soul- és a classical blues zene meghittsége teszi igazi élménnyé a karácsonyi készülődést szombaton az újbudai Allee Bevásárlóközpontban. A világhírű SAINT EPHRAIM CHOIR és FASSANG LÁSZLÓ orgonaművész koncertje teremt meghitt hangulatot 15 órai kezdettel. Ezúttal korábban nem hallott gospel feldolgozásaikat adják elő.

A 16:30-kor kezdődő koncerten JOHNNY PALMER, BERKI TAMÁS, PRIBOJSZKI MÁTYÁS, valamint A GOLDEN BIG BAND kápráztatja el a közönséget. 18 órakor a nemzetközi gospel-világ egyik legismertebb együttese: a THE GOSPEL STAR MASS CHOIR lép fel. A negyventagú kórus professzionista tagjai San Franciscótól Ausztriáig számos országból verbuválódtak. Az együttes szólistája az a JOHNNY K. PALMER, aki a Starmania nemzetközi énekverseny döntőseként egész Európában ismert művész.

Szóljon hozzá!