ZETApress

hírportál

Ajándék a Gyemekmentőktől

Mindenki Karácsonya lesz a WestEnd City Center Millennium Udvarában pénteken 13 órától. Ünnepi ajándékot kap 300 gyermek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattól ? tudtuk meg Pethő Zsófitól.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat immár huszadik éve szervezi meg Mindenki Karácsonya címmel közös karácsonyi rendezvényét. A szervezők ünnepi programmal és ajándékokkal kedveskednek a háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek, akiket budapesti családsegítőkön keresztül, anyaotthonokból és általános iskolákból hívnak meg, hogy ezzel is szebbé és emlékezetessé tegyék számukra a karácsonyt.

A Szolgálat az ajándékozással egybekötött programját a korábbi évekhez hasonlóan a WestEnd City Center támogatásának köszönhetően a Bevásárlóközpont alsó szintjén, a Millennium Udvarban rendezi meg december 17-én, déli 1 órától. A meghívottak közül sokan csak ezen a rendezvényen találkoznak a karácsonyi hangulattal és kapnak ajándékot.

A meghitt, önfeledt és vidám hangulatot a Trambulin Színház Vajaspánkó című zenés mesejátéka biztosítja a meghívott gyermekek számára. A program ideje alatt Hópihék és Mikulások arcfestéssel és édességgel is kedveskednek a gyermekeknek. Az előadás után 2 órakor kerül sor az ünnepélyes ajándékosztásra, melyet Tarlós István, Budapest főpolgármestere, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tagja és Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke tart. A játékos műsor mellett a Gyermekmentő Szolgálat legjelentősebb és egyik legrégebbi támogatója, az OTP Bank és a WestEnd City Center karácsonyi ajándékcsomagjaival lepi meg a gyermekeket.

Köszönettel tartozunk továbbá a 100XSzép Magazinnak, az Adoc-Interprint Kiadónak, a Bonbonetti Choco Kft-nek., a Cartoon Networknek, a Chio Magyarország Kft-nek, a Csodaceruzának, Kósa Antal vállalkozónak, a MARS Magyarország Értékesítő Bt-nek, a Móra Könyvkiadó Zrt-nek, a PonyClub-nak, a Popcorn magazinnak, a Ringier Kiadónak, a Sió-Eckes Kft-nek, a Tesco-Global Áruházak Zrt.-nek, a WestEnd City Centernek és a Zsiráf Diákújságnak, hogy ajándékukkal még szebbé és felejthetetlenné teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát ? mondják a szervezők.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ezzel a rendezvénnyel is szeretné meghitté és emlékezetessé tenni a meghívott gyermekek részére a karácsonyt, akiknek a karácsonyfa alatt egy kis ajándékcsomag valódi örömet jelent.

Szóljon hozzá!