ZETApress

hírportál

Zsaruk a Révay utcában

Denny és Joey szerepében Stohl András és Szabó Győző lép színre november 5-én, pénteken Keith Huff: Jó zsaru ? rossz zsaru (A Steady Rain) című egyrészes bűnügyi történetében, mely a Broadway után először a terézvárosi Centrál Színházban kerül bemutatásra!

Keith Huff izgalmas és meglepő fordulatokban gazdag bűnügyi történetét alig egy éve mutatták be a Broadway-n, ahol elsöprő sikert aratott, ami nem utolsó sorban a főszereplőknek, Hugh Jackmannek és Daniel Craignek volt köszönhető.

A fiatal szerző kétszereplős darabja egyszerre modern bűnbeesés-történet és könyörtelen bosszúdráma ? egyszerre mulattató és gondolatébresztő. A mű komor világa a film noir klasszikusait idézi meg. A darab eredeti címe (A Steady Rain) magyarul Konok eső, a magyar változatot a Révay utcai színházban Puskás Tamás rendezi. Fotóink Lantai József felvételei.

A nagy-dumás Denny és a magának való Joey óvoda óta legjobb barátok, rendőrjárőrként naponta együtt róják Chicago utcáit. Nagy álmuk, hogy egy nap olyan nyomozók legyenek, mint Starsky és Hutch. Ám egy bűnös városban még egy zsarunak is nehéz ártatlannak maradni, a túlélésért vívott harc pedig még a legigazabb barátságokat is veszélybe sodorja.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Benépesül a ValóVilla | ZETApress

Szóljon hozzá!