ZETApress

hírportál

Júniustól koncertshow

Óperencián túlról hozza a főhősöket Feke Pál legújabb produkciója. Először Magyarországon, egy színpadon, egy műsorban, egy varázslatos koncertshow látványvilágával, sztárművészek előadásban hallhatók a legnagyobb mesefilm és mesemusical slágerek.

2024 júniusától a Rákóczi úti Uránia színpadára érkezik Feke Pál legújabb előadás-sorozata: az Óperencián Túl, mely aztán 2024 telétől országos turnéra is indul – tudtuk meg délelőtt az Uránia Kávézóban.

XXI. századi koncertélményt hoz Budapestre Feke Pál legújabb színpadi produkciója: az Óperencián Túl, amelyben majd’ 20 mese és musical, többek között a Jégvarázs, Az Oroszlánkirály, az Aladdin, a Tarzan, A Padlás, A szépség és a szörnyeteg, a Madagaszkár, a Süsü a sárkány vagy épp a Doktor Bubó és még számos mese legismertebb slágerei csendülnek fel. A dalokat hazánk sztárszínészei és énekesei: Gubik Petra, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Csonka András, Veréb Tamás és Feke Pál rendező-producer adják elő élő zenekarral, olyan vizuális látványvilág kíséretében, amit eddig csak a világ vezető koncertszínpadain láthattak a gyermekeknek szóló produkciók nézői.

A világ nagyvárosaiban ismert és megszokott, hogy a legkisebbeket is a legmagasabb színvonalon szórakoztatják. Ezt most az Óperencián Túl produkcióval Magyarországon mi is megvalósítjuk. A művészek elegáns ruhákban lépnek színpadra, miközben a hatalmas LED-falon varázslatos mesebeli animációkat láthatnak a nézők. Egyedülálló látványvilágú koncertshow-val készülünk – mondta Feke Pál, az Operencián Túl koncert rendező-producere.

Az Óperencián Túl az egész családnak szól, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy a szórakoztató produkció kiszakítsa a mai digitális- és online világ sokszor nem valódi értékeket közvetítő jelenéből a kisebbeket és utat mutasson nekik a színház és az értékes színpadi darabok csodálatos világa felé.

A gyerekeket egészen korán, minél fiatalabban kell a színházzal, a zenével megismertetni és megszerettetni. Mindezt befogadható módon, a mai kor lendületével, technikai tudásával, XXI. századi vizuális élménnyel, a legmagasabb művészi színvonalon. Fontos, hogy már az első alkalommal szórakoztató, egyben értéket hordozó élményben legyen részük – mondta a rendező-producer. Az Óperencián Túl koncertshow-t a Crescendo Music Managment állítja színpadra, bemutató 2024. június 08-án szombaton az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Jegyek idekattintva vásárolhatók.

Szóljon hozzá!