ZETApress

hírportál

Siker a turnén

A Lord Of The Dance hatalmas sikerrel zárta magyarországi turnéját! Összesen 8 repülőjáraton érkeztek hazánkba, 3 hatalmas kamionjukkal és 3 luxusbuszukkal 1000 kilométert utaztak, 5 város 7 előadásán összesen 21ezer nézőt szórakoztattak ? tudatták sajtósaik.

Röviden így summázható a világhírű LORD OF THE DANCE tavaszi magyarországi turnéja. A Michael Flatley vezette társulat most is beváltotta a hozzá fűzött reményeket és hangos sikert aratott. Bár a világsztár táncos-koreográfus immár 10 éve nem táncolja produkciója főszerepét, hiánya nem igazán érződött a nézőtéren, minden este teltház, vastaps és álló ováció ünnepelte a fergeteges előadást.

A szervező Jukebox Kft. a fél éves előkészítő munka alatt meglehetősen feszesre húzta a társulat magyarországi programját, itt tartózkodásuk minden estéjén felléptek, ráadásul szombaton kétszer is! Ez azért volt indokolt, mert a több mint 12 éve töretlen sikerű szuperprodukció még ma is a világ egyik legkapósabb előadása. Vasárnapi debreceni előadásuk éjszakáján máris indultak tovább horvátországi fellépéseinek helyszínére.

Bernadette Flynn, a táncegyüttes vezető koreográfusa, aki az első időktől Flatley mellett táncol elmondta: ? Nagyon fontos a produkció fogadtatása az egyes országokban, mindig örömmel térünk vissza a korábbi sikereink helyszíneire. A táncosok közül többen és maga Michael Flatley is jó érzésekkel gondolt Budapestre e turnét megelőzően.

A pozitív emlékek minden bizonnyal csak erősödtek, mert a táncosok napról-napra feltüzeltebb állapotban nyugtázták a közönség fogadtatását. ? Esténként a turnébuszban a szállásra menet nemhogy fáradtak voltak, nyüzsögtek, pörögtek, szinte repkedtek ? mesélte nevetve Bernadette, aki egyébként külön köszönetet mondott a turné körülményeiről, a törölközők minőségétől, a szálloda színvonala és elhelyezkedése mellett különösen a professzionális lebonyolításért.

Szóljon hozzá!