ZETApress

hírportál

Baptista Mikulásnap

Jótékonysági Mikulásnap lesz december 07-én szerdán a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében! Az esemény sztárvendége Radics Gigi énekesnő. 10-től 13 óráig a városligeti Fővárosi Nagycirkuszban, majd 14-től 16 óráig az Erzsébet téri Óriáskeréknél várják a tanulókat – tudatták sajtósaik.

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője évről-évről megszervezi a Jótékonysági Mikulásnapot. Délelőtt a Fővárosi Nagycirkusz népszerű előadásán vehetnek részt a hátrányos helyzetű gyermekek, majd délután az Óriáskereket vehetik birtokba és kapcsolódhatnak ki. Az 1300 tanuló megtekintheti Budapest főbb nevezetességeit teljes körpanorámában. Az esemény támogatója a Pizza King Express, Melhem Saad vendégül is látja a résztvevőket egy-egy szelet pizzára és üdítőre.

Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett részt különböző, egyedülálló programokon. 2000-ben helyezkedett el a Baptista Szeretetszolgálatnál mint gyermekprogram szervező, azóta többször is kiemelték tevékenysége miatt. A hátrányos helyzetű csemetéknek folyamatosan gyűjt élelmiszereket, játékokat, és káprázatos programokkal lepi meg őket, egy kis időre kiszakítva őket a nehéz mindennapokból.

Szóljon hozzá!