ZETApress

hírportál

BKK-bérlet a Katonába

Nyerjen havi bérletével színházjegyet a Katona József Színházba! Vásárolja meg havibérletét a BudapestGO applikációban, és egy kis szerencsével élvezze a Katona József Színház előadásait! – tudatta a BKK Kommunikáció.

A Budapesti Közlekedési Központ ügyfelei 40 darab páros színházjegyre beváltható kupont nyerhetnek, ha december 16-ig a BudapestGO applikációban megvásárolt havibérletüket december 19-ig regisztrálják a BKK nyereményjátékában. A Budapesti Közlekedési Központ a regisztrálók között 40 darab páros színházjegyre beváltható kupont sorsol ki a Katona József Színházba. A kuponok nagyszínházi előadásokra, a 7?18. sorba szóló jegyekre 2023. január 31-ig válthatók be.

A játékra azok a 18. életévüket betöltött ügyfelek jelentkezhetnek, akik regisztrálnak a BudapestGO applikációban, feliratkoznak a hírlevélre és mától december 16-ig a mobilapplikációban havi BKK-bérletet vásárolnak, továbbá azt regisztrálják december 19-ig a BKK nyereményjátékában. A nyertesek nevét december 20-án 10 és 14 óra között teszik közzé a BKK honlapján és Facebook-oldalán. A páros színházjegyek beváltásához szükséges kódokat december 21-ig a regisztrációkor megadott emailcímre küldik a nyerteseknek. A nyereményjáték részleteiről bővebben bkk.hu/katona oldalon olvashatunk.

Szóljon hozzá!