ZETApress

hírportál

Dupla hajó, tripla hangulat

Sztárok és újdonságok jellemezték az idei Körömhajót. Mintegy ezerötszáz vendég előtt lépett fel a Csillag születik sztárja, a Bad Boyz tánccsapatából Szabó Tomi, akit ezúttal az Aréna Dance Show gyönyörű, energikus táncos lányai kísértek. A tánc show-hoz kapcsolódóan a lányok az idei évben elsőként viselhették a legújabb körömdivatot!

Idén április 10-én, szombaton került megrendezésre a már évek óta megszokott szakmai trendalkotó rendezvény: a Körömhajó. A tavaszi hajó a város szívében, Batthyány téri kikötőben horgonyzott, nem kis forgalmi dugót okozva a rakparton. A zord időt az előadások forró hangulata és színvonalas bemutatója ellensúlyozta. A Körömhajóra több mint ezerötszáz kéz és lábápoló látogatott el, hogy megismerhesse a 2010-es év termékújdonságait ? tudtuk meg Szappanos Évától.

A rendezők az elmúlt évek sikeréből kiindulva idén dupla hajót állítottak csatasorba, amelyből az elegáns megjelenésű Európa hajón zajlottak az előadások, work-shopok és itt lehetett kipróbálni minden újdonságot is a Nyitott Tégelyek Asztalainál. A másik hajó a Debrecen (Ex-Kassa) volt, ami a magyar dunai-tengeri flotta utolsó még meglévő tagjaként a műkörmösök számára a vásárteret biztosította. A ?retrohajó? eladóterében ez alkalommal is több száz szakmabeli állt sorban, hogy elsőként szerezze be az idei év újdonságait.

A versenykörmök és újdonságok készítését a Csillag születik című tévé show-ból megismert tánccsapat, a Bad Boyz követte. A tánccsapatból a fiúk a kockás hasukkal és bravúros táncelemekkel varázsolták el a résztvevőket, míg a lányok a kockás körmeikkel és még látványosabb akrobatikus tánccal vették le a lábukról a megjelenteket. A zene és a látvány egyaránt felpezsdítette a hangulatot, így felpörgetett állapotban következett a mindig pezsgő, olaszországi műkörmösök színe java. Itt kiderült, hogy az EDGE, azaz a háztető formájú körmök stílusa hódít idén a mediterrán országban.

A nap másik sztárja Dombovári Vanda volt, aki élete első műkörmét kapta meg, amely nem is akármilyen próbatételt állt ki. A Trendmánia műsorvezetője rögtön letesztelte körmeinek tartósságát a Hungaroringen, ahol egy Ferrarin cserélt kereket, új műkörmeivel. Az idei fejlesztésnek köszönhetően Vanda körmei egy speciális rugalmas, törhetetlen gumizselével készültek, amelyről bővebben a vasárnapi Trendmánia adásban számolnak be az alkotók.

A divatteremtő napot egy díszítő show zárta, ahol mind porcelán, mind zselé témában rengeteg újdonságot és kisebb nagyobb technikai fogást lehetett ellesni a profiktól. A Crystal Nails oktatói csapata nem csupán a versenyeken, illetve az oktatótermekben varázsolja el tudásával a szakmabelieket, hanem saját szalonjaikban is elbűvölik a műkörmöt viselő hölgyeket a mindig új és trendi körömdivat megalkotásával.

A rendezvényen újdonság volt a pedikűrös workshop, melyben a lábápolás iránt érdeklődők tanulhattak sok új szakmai fogást Veresné Szuda Katalintól, illetve Marnitzné Gál Enikőtől, akik évek óta a pedikűr szakmában dolgoznak. Bemutatkozott a Spange, melynek fő feladata a lábon lévő körmök szabályozása, illetve a körömbenövés gyógyítása. A hatóanyagos pedikűr során a lábápolás során használható termékek összetevőit és hatóanyagait ismerhették meg részleteiben az érdeklődők. Itt és a hajó egész területén a szakmabeliek minden anyagot kipróbálhattak, hogy még szebbé varázsolhassák vendégeiket.

Szóljon hozzá!