ZETApress

hírportál

Billentyűnként egy szponzor

Az Erkel Bicentenárium évében Gyulán Bagyinszki Zoltán és Kósa Zsuzsa a Wenckheim Krisztina Közalapítvány háttér segítségével és a Békés Megyei Hírlap médiatámogatásával egy komoly játék keretében akciót szervez a Steinway zongoráért.

A játék lényege: a szervezők lehetőséget ajánlanak a támogatók számára, a különlegesen értékes hangszer, a Steinway zongora billentyűinek ?megvásárlására?. A zongora 88 billentyűje ? illetve hangja ? kerül értékesítésre, ezzel közelebb kerülve célunk megvalósításához.

Steinway hangversenyzongorát Erkel szülővárosába. Üzemek, vállalkozások, intézmények, önkormányzatok, egyházak, magánszemélyek, a művésztársadalom tagjainak segítő jelentkezését várjuk.

Egy billentyű hetvenezer forintot ér, amelyért a leendő szponzorok kapnak egy meghívót a december 5-én szervezett Zongoraavató Gálára, a gyulai Városháza Dísztermébe. Biztosítunk számukra médiareklámot, kapnak ajándékba egy billentyűt, elegáns emléklapot és nevük felkerül egy míves réztáblára, amely az Önkormányzat épületében kerül elhelyezésre. A támogatók írásbeli jelentkezése és a részletek pontosítása kapcsán Bagyinszki Zoltán várja az érdeklődők jelentkezését a 06-70/455-6023-as telefonszámon, illetve e-mailen .

Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram, Tisztelt Támogató! Kérjük, legyen Ön is egy sikeres kulturális program közreműködője, találkozzunk Gyulán, a decemberi gálán, ahol Vásáry Tamás világhírű zongoraművész mutatja be a csodálatos új hangszert ? a Steinway zongorát. Az első hangot az Erkel család részéről Erkel Tibor már megvásárolta. Köszönjük! ? írta Lindenberger Tamás.

Szóljon hozzá!