ZETApress

hírportál

Holtversenyek A Dalban

Bari Laci: Féltelek című dala nyerte A Dal 2021 negyedik, utolsó válogatóját tegnap este. A Dunán sugárzott műsorban tíz előadó dala hangzott el, közülük a négy fős zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe. A múlt szombati 3. válogatóról idekattintva olvashatunk.

Bari Laci 37 pontot kapott a produkciójára, mögötte a Kaukázus: Egyetlen szó című dala végzett másodikként 36 ponttal. A 3-4. helyen holtversenyben 34-34 ponttal jutott tovább az elődöntőbe Radics Gigi: Egy vagy velem és Süle Zsolt: Befúj című szerzeménye. Az 5. továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot a 33 ponttal 5. helyezett Down For Whatever: Zuhanás című dala kapta, amely szintén bekerült az elődöntőbe.

A rendkívül erős mezőnyben a 8-10. helyen hármas holtverseny volt 30-30 ponttal. A műsor extra fellépőjeként a Republic és Bagossy Norbert közös produkcióját láthattuk. Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook- és Instagram-oldalán találhatóak részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek. Az elődöntők február 26-án és március 06-án lesznek, míg a döntőre 13-án szombaton kerül sor.

Szóljon hozzá!