ZETApress

hírportál

Sztárparádé a Duna World-ön

Igazi szilveszteri sztárkavalkád lesz a Duna World-ön 19-től 21 óráig. A bánat, a magány, és az egyhangúság ellen mindig számíthatunk Szenes Ivánra, sztárbarátaira és dalseregére – tudatta a PResston RP.

A Szenes slágerek legendásan szerencsét hoznak, így ma este a Duna World műsorán Bodrogi Gyula, Korda György, Balázs Klári, az Apostol-együttes, Csonka András, Szandi és lánya: Bogdán Blanka, Koós Réka, Kocsis Tibor, Nagy Sándor, Szacsvay László, Voith Ági, Bodrogi Enikő, Balázs Péter, Ivancsics Ilona, Nemcsák Károly, Nyári Aliz, Nyári Edit, Nyári Károly, Király Tamás, Király Viktor, a Fővárosi Nagycirkusz művészei és Poór Péter várnak minden zenerajongót.

Az est folyamán olyan jól ismert dalok csendültek fel, mint a Próbálj meg lazítani, Kicsi gyere velem rózsát szedni, Kicsit szomorkás a hangulatom máma, Kislány a zongoránál, Mondd miért szeretsz te mást, Hosszú forró nyár, Jöjjön ki Óbudára, Szeretni bolondulásig, Én édes Katinkám, Kétszerkettő néha öt, Nincs szerencsém, Okosabban kéne élni, Nemcsak a húsz éveseké a világ című slágerek. Kedvenc dalaink – melyek mind-mind Szenes Iván tollából származnak -, boldogságot hoznak az év utolsó napján is.

Sok különlegesség, és családi produkció várja a nézőket. Balázs Klári Korda Györgyhöz énekli a Hosszú az a napot, melyet Szenes Iván a feleségéhez, Kornay Mariannhoz írt. Bodrogi Gyula és Voith Ági unokájukkal dalolva lépnek át az újévbe. Nemcsák Károly és Ivancsics Ilona, a Szomszédok két legendás sztárja (Vágási Feri és Jutka) a koncerten újra összejöttek és együtt adják elő a Piros pezsgő – rózsaszín mámor című örömteli nótát.

Király Viktor külön klipet készített az ünnepre, amelyre magával hozza a Paul Ankára hasonlító édesapját, aki 30 év után újra énekelni és követni fogja fiát. Nagy Sándor a Fővárosi Nagycirkusz artistái és gyönyörű táncos lányai gyűrűjében, Hofi: Lazítani című dalát adja elő. Csonka András, aki egész életében szerelemre vágyakozik, a Szeretni bolondulásig melódiával fejezi ki önmagát. A Nyári-család és Koós Réka különleges ruhákban igazi szilveszteri hangulatot varázsolnak, miközben Bodrogi Gyula és Balázs Péter egy eddig be nem mutatott szilveszteri pikáns duettet adnak elő.

A 11 éves Bó Viktor, az idei év felfedezettje üzeni, hogy Nemcsak a húsz éveseké a világ, míg Szacsvai László, a nemzet színésze arról énekel, hogy Egy 80 éves bácsi még mi mindenre kíváncsi. Kocsis Tibor előadásában a Gondolj apádra ha rákerülsz a lapátra! című dalt hallhatjuk, Poór Péter pedig a Jöjjön ki Óbudára! című melódiával örvendezteti meg a rajongókat. A Korda-házaspár, az Egy Duna-parti csónakházban című slágerrel teremt az otthonunkba fergeteges hangulatot. Az Apostol együttes himnusza, a Merj álmodni Magyarország! méltó szilveszteri üzenet lesz.

Szenes Andrea, a szerző lánya ez alkalomra szilveszteri slágert írt csapatának, s ezzel a Szenes-sereg Boldog Új Évet Kíván mindenkinek!

Szóljon hozzá!