ZETApress

hírportál

A Muta Imago Budapesten

A Képek Ideje ? Temps d?Images Fesztivál keretében, február 10-én és 11-én, szerda-csütörtökön este 8 órakor a Trafó Kortárs Művészetek Házában kerül sor Muta Imago: (a+b) 3 című előadására.

Három fiatal művész, Claudia Sorace rendező, Riccardo Fazi dramaturg, és Massimo Troncanetti díszlettervező 2004-ben hozta létre a Muta Imagot, amely mára az olasz kortárs színház egyik meghatározó társulatává vált. Érzékeny és magával ragadó darabjaikat Európa olyan rangos fesztiváljai és színházai tűzik műsorukra, mint a Santarcangelo dei Teatri, a Romaeuropa vagy a Berlini Sophiensale.

Az (a+b) 3 című előadás

Két fiatal kapkodva készülődik az esti találkozóra. Előkerül a legszebb ruha, a fényesre suvickolt cipő, a csillogó gyöngysor. Még egy utolsó pillantás a tükörbe. Azután a tükör recsegő rádióvá változik és a világ a feje tetejére áll. Kitört a háború. A 40 perces darab rendezője: Claudia Sorace, dramaturg, hang: Riccardo Fazi. Díszlet: Massimo Troncanetti. Jelmez: Fiamma Benvignati. Hangfelvételek: Federica Giuliano. Előadók: Riccardo Fazi, Claudia Sorace.

Szóljon hozzá!