ZETApress

hírportál

Jön a 11. Pozsonyi Piknik

Piknikezzünk szeptember 7-én! Szeptember első szombatján immár 11. alkalommal kerül megrendezésre a Pozsonyi Piknik, Újlipótváros civil, kulturális, összművészeti fesztiválja ? tudatta Czere Ildikó PR- és marketing munkatárs, SKULT13 Divízió.

A természetesen most is ingyenes rendezvény a jól ismert helyszíneken, a XIII. kerületi Újpesti rakparton, valamint a Pozsonyi úton a Jászai Mari tér és a Szent István Park közötti területen várja az itt lakókat és mindenkit, aki ezt remélhetően nagyon kellemes hétvégét piknikezéssel, tartalmas kulturális programokkal, érdekes látni- és finom ennivalókkal, jó hangulatban, baráti beszélgetésekkel akarja tölteni!

Szeptember 7-én a 11. Pozsonyi Pikniken tematikus utcák, 3 színpad, koncertek, színházi- és irodalmi műsorok, klasszikus és világzenei koncertek, színházi előadások, dedikálások várják majd az érdeklődőket. A számtalan programra a Rakpart színpadon, illetve a Park színpódiumon, a színházak, a könyvkiadók, a civilek, vagy a design utcájában, a Míves Vásáron, az Art Street Pikniken, a Radnóti utcai Gyerkőc színpadon vagy a Média Korzón kerül majd sor.

A 11. Pozsonyi Piknik szervezői örömmel jelentik, hogy napról napra egyre több fellépő, kiállító, résztvevő jelzi részvételét. Ami már most biztos, bemutatkoznak Lipócia ifjú tehetségei, legalább 30 színház művészei lépnek fel, többek között a Víg-, az Operett- és a Pesti Magyar színház színészei. Velünk lesz a szlovák Lucnica népi-táncegyüttes, zenél majd a Stetl-zenekar, a Garázsbanda, a Jazzformers, meghallgathatjuk Kováts Kriszta Álomfejtés koncertjét és alighanem mindannyiunk nagy örömére a dedikálók között üdvözölhetjük majd a 100. életévét betöltő Bálint Gyuri bácsit, akivel a Park színpódiumon fog beszélgetni Bánó András.

Felhívjuk az adott területen (Újpesti rakpart, Pozsonyi út, Jászai Mari tér és a Szent István Park által határolt területen) élő kedves lakók figyelmét, hogy a Pozsonyi Piknik előkészítésének és lebonyolításának ideje alatt ? szeptember 6-án pénteken 06 órától 08-án vasárnap 05 óráig forgalomkorlátozás lép életbe így a jelzett területen nem lehet majd parkolni. Előre is köszönjük Lipócia polgárainak a megértését és együttműködését!

Szóljon hozzá!