ZETApress

hírportál

John sorozatgyilkos?

Nem vagyok sorozatgyilkos? John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos! ? állítja John, aki megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni.

Pedig óriási a kísértés? Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket…

Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a csendes kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Miközben saját belső démonjaival is küzd, nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

A Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült 104 perces ír?angol?amerikai thrillerben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel. Billy O’Brien misztikus thrillert, a pszichológiai horrort és a lélektani drámát vegyítő alkotás világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon, többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is. Sajtóbemutatója délelőtt volt a Toldi Moziban.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uLqNesKFJbY[/youtube]

Forgatókönyv: Billy O’Brien, Christopher Hyde, Dan Wells. Zene: Adrian Johnston. Főszereplők: Christopher Lloyd, Laura Fraser, Karl Geary, Max Records, Christina Baldwin, Dee Noah, Lucy Lawton, Anna Sundberg. A filmet június 28-tól vetítik a hazai mozik, eredeti nyelven, magyar felirattal, csak 18 éven felülieknek. Budapesten a Művész, Toldi, Puskin, Pólus mozi, Art+ Cinema és a Premier Kultcafé vetíti, emellett országszerte számos helyszínen, többek között Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten, Szolnokon, Jászberényben és Szombathelyen is látható lesz. A vetítési helyszínek részletes listája idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!