ZETApress

hírportál

Továbbállók a Toldiban

Away We Go poszterA harmincas pár, Burt és Verona gyereket várnak. A terhesség problémamentesnek ígérkezik, de Burt excentrikus szülei a hatodik hónapban közlik, hogy elköltöznek Coloradóból, így a fiatalok úgy döntenek, az izolált farm helyett máshol raknának fészket ? láttuk délelőtt a Toldi moziban, a Továbbállók (Away We Go) című színes, 98 perces, feliratos amerikai romantikus komédiában.

Útra kelnek tehát, hogy meglátogassák a szélrózsa minden irányában élő barátokat és családtagokat, és hogy értékeljék a szóba jöhető élőhelyeket. A kalandos utazás Phoenixben kezdődik, Verona lelőhetetlen barátnőjénél egy kutyaversennyel, Tucsonban folytatódik nővérénél, majd jön Wisconsin Burt sajátos gyereknevelési elveket valló rokonaival. Montrealban régi barátok várják őket örökbefogadott gyerekekkel, Miami-ban meg Burt bátyja, aki segítségre szorul.

Az Oscar-díjas Sam Mendes (Amerikai szépség, A szabadság útjai) új filmje üdítően szórakoztató roadmovie, mely szerint mindenki másképp csinálja, ezért az otthont saját fogalmaink szerint kell újraértelmeznünk. Rendező: Sam Mendes, főszereplők: John Krasinski, Maya Rudolph, Jeff Daniels. Bemutató december 24-én, a Budapest Film forgalmazásában.

Derült égből szerelem

Ma délben még egy filmet láttunk a Toldi moziban. A Derült égből szerelem című színes, 109 perces, feliratos romantikus drámát már novemberben bemutatták az Olasz Filmszemlén, a Puskin moziban. A közönség Szilvesztertől láthatja a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!