ZETApress

hírportál

Vándorszínészek a Puskinban

Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba ? láttuk délelőtt a Puskin Moziban, a Vándorszínészek című 102 perces színes magyar film sajtóvetítésén.

Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé. Azt hiszi megmenekült, pedig ha sejtené, hogy lesz itt még akasztás, csábítás, párbaj meg szerelem és nem csak a színpadon, talán? talán akkor is minden áron velük tartana. Szereplők: Martinovics Dorina, Mohai Tamás, Gáspár Sándor, Hegedűs D. Géza, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, ifj. Vidnyánszky Attila, Kovács Krisztián, Végh Péter, Gonzales Jázmin, Gerő Botond.

Rendező, producer: Sándor Pál. Forgatókönyvírók: Szekér András, Sándor Pál, Péterfy Gergely. Operatőr: Garas Dániel HSC. Látvány: Pater Sparrow, Varga Judit. Vágó: Lemhényi Réka HSE, Gothár Márton. Zene: Másik János, Pásztor Sámuel. Gyártó: Vándorszínészek Kft. Koproducer: Cinema-Film Kft. Támogatók: Magyar Nemzeti Filmalap, Nemzeti Kulturális Alap. Bemutató: március 08-án csak 12 éven felülieknek a Big Bang Media forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lnp3J5LJumM[/youtube]

A Vígszínházban mutatták be először Sándor Pál új filmjét: rendhagyó bemutató keretében tegnap este fél 6-kor és fél 9-kor a Vígszínházban láthatták premier előtt a nézők Sándor Pál 102 perces romantikus roadmovie-ját. Fotóink: Schumy Csaba felvételei.

Szóljon hozzá!