ZETApress

hírportál

Valami Amerika 3

Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően a Valami Amerika 3 című 103 perces magyar vígjátékban, melynek sajtóbemutatója ma délelőtt volt a belvárosi Puskin moziban.

A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

A Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűntek a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs és Tompos Kátya mellett a 3. részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Ganxsta Döglégy Zolee és Scherer Péter Pepe is jelentős szerepeket kaptak. Ők a vetítést követően Herendi Gábor rendezővel együtt a média rendelkezésére álltak-ültek. Forgatókönyvíró: Divinyi Réka és Herendi Gábor. Operatőr: Márton Balázs. Producer: Herendi Gábor és Peták Eleonóra. Executive producer:Nagy Mónika. Vágó: Király István. Premier február 15-én a Vertigo Média Kft. forgalmazásában.

[youtube]https://youtu.be/whxCGPV6-XU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pf3-ZLfF3cg[/youtube]

Szóljon hozzá!