ZETApress

hírportál

Harmadnaposok Óbudán

Harmadnaposok 2Az ausztrál Kék-hegységben tartott esküvő rosszul indul, amikor a vőlegényre ráesik egy hatalmas szikla… A Harmadnaposok első részéből megismert fiúk: David, Tom és Graham most szállíthatják barátjuk holttestét vissza Londonba, ahol a fiú gyászoló nénikéje már a temetést intézné.

Amikor magángépük kényszerleszállást hajt végre az ausztrál sivatagban, a fiúk nem tehetnek mást, mint keresztülcipelik barátjukat a veszélyekkel teli tájakon, és útközben meg kell birkózniuk jócsaj raverekkel, egy machetét lóbáló mamival, és egy hatalmas arany pénisszel azért, hogy barátjukkal elérjék a temetést. Persze élve ? láttuk délelőtt a Harmadnaposok 2. (A Few Less Men) című 92 perces magyarul beszélő ausztrál vígjáték sajtóvetítésén az óbudai MiMozinkban.

Szereplők: Graham ? Kevin Bishop, Tom ? Kris Marshall, David Locking ? Xavier Samuel, Mike ? Dacre Montgomery, Henry ? Ryan Corr. Forgatókönyvíró: Dean Craig. Operatőr: Steve Arnold. Vágó: Steve Burgess és Marc Van Buuren. Zene: David Hirschfelder. Rendező: Mark Lamprell. Producer: Laurence Malkin. Bemutató november 30-án a Big Bang Média forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5SEBxc4GdBc[/youtube]

Szóljon hozzá!