ZETApress

hírportál

Alibi Óbudán

Néha minden pénzt megér egy alibi, amivel sikeresen leplezhetjük kettős életünket. Hála Augustinnek, a lelkes és bevállalós üzlettársnak, és Medhinek, a fura új alkalmazottnak, Greg alibigyáros startup-ja óriási siker.

És ki gondolna, hogy a cégnek hála, még álmai nőjét is megismeri. Egy gond van csak Floval: utálja a hazugságot. Amikor kapcsolatuk komolyra fordul, akkor derül ki: Flo apja történetesen az alibi.com rendszeres megrendelője ? láttuk délelőtt az Alibi.com című magyarul beszélő, 90 perces, 16 éven aluliak számára nem ajánlott francia vígjáték sajtóvetítésén az Óbudai Eurocenterben.

Szereplők: Augustin ? Julien Arruti, Mehdi ? Tarek Boudali, Grégory Van Huffel ? Philippe Lacheau, Flo Martin ? Elodie Fontan, Gérard / Jean-Claude ? Didier Bourdon, Mme Martin ? Nathalie Baye, Garcia ? Medi Sadoun, Romain ? Vincent Desagnat. Rendező: Philippe Lacheau. Forgatókönyv: Philippe Lacheau, Julien Arruti és Pierre Dudan. Operatőr: Dominique Colin. Zene: Maxime Desprez és Michael Tordjman. Producer: Alexandra Fechner. Vágó: Olivier Michaut-Alchourroun. Bemutató április 20-án a Big Bang Media forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BxbakwX8UKw[/youtube]

Szóljon hozzá!